Ryan Reynolds bude rozdávat rodičovské rady pro každodenní situace v boji s příšerami

Ryan Reynolds bude rozdávat rodičovské rady pro každodenní situace v boji s příšerami
Ryan Reynolds | Focus Features
Jedná se o nejnovější komedii studia Universal Pictures a námět k snímku vychází ze stejnojmenného humorného příběhu od Simona Riche z New Yorkeru. Rich se sám ujme scénáře, zatímco Ryan Reynolds bude snímek produkovat spolu s Philem Lordem a Chrisem Millerem. Reynolds se zároveň ujme i hlavní role rodiče, který se snaží popasovat se všemi svými starostmi spojenými s výchovou dětí, což mu komplikují všechna možná monstra, která obývají naší zemi.
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Režírovat bude Paul King. Bližší informace o filmu zatím nemáme. Jisté je jen to, že slavný Deadpool bude muset svým dětem vysvětlit, jak to se všemi těmi příšerami pod postelí nebo ve skříních je a jak si s nimi poradit. A já už se na ty jeho rady těším, zvláště jestli budou tak osobité, jako je jeho humor.
Už jen doplním, že článek pracoval s formou otázek a odpovědí, kde fiktivní čtenářka posílala redaktorovy dotazy ohledně toho, jak se vypořádat se strašidly, kterých se její dcera bojí. Mě každopádně pobavila rada, jak poznat, zda váš manžel není náhodou příšerou, které je v případě nouze třeba useknout hlavu. Jak tohle někdo převede do podoby rodinné komedie s Reynoldsem na palubě, si neumím představit. :-D V případě zájmu o originální článek mrkněte sem. Podobných tipů je tam vskutku dost. :-)