Po Aquamanovi přebírá sólovou štafetu Batman. Bude jím ale i nadále Ben Affleck?

Po Aquamanovi přebírá sólovou štafetu Batman. Bude jím ale i nadále Ben Affleck?
Ben Affleck jako Batman | Warner Bros.
Jeho úkol ale nebude snadný, jelikož Aquaman Jasona Momoy se stal nejúspěšnějším snímkem studia, jeho zisky stále i po třech týdnech od premiéry stoupají a nyní je pouhý krůček od bájné jedné miliardy.
Ben Affleck, Jeremy Irons
Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti | Warner Bros.
Natáčení The Batman by mělo začít ještě letos v listopadu, scénář napsal Matt Reeves. Kdo bude snímek, jehož vznik studio Warner Bros. plánuje již od roku 2015, nakonec režírovat, to se teprve ukáže. Zatím to vypadá na zmíněného Reevese. Původně se měl režie ujmout sám Ben Affleck, ale nakonec uvedl, že se spokojí pouze s hlavní rolí a úlohou producenta. I když s tou hlavní rolí je to tak trošku nahnuté, již delší dobu se spekuluje o tom, že by kultovní postavu netopýřího muže měl převzít někdo mladší. The Batman by k tomu mohl dobře posloužit a vyprávět minulost již unaveného a stárnoucího mstitele. Na druhou stranu je v plánu ještě druhý díl Ligy spravedlnosti a Ben Affleck je stále uveden v roli Batmana... Uvidíme.
Gal Gadot, Ezra Miller
Liga spravedlnosti
Zatím jedinými hereckými jmény spojenými s Batmanem jsou vyjma Afflecka Jeremy Irons jako Alfréd, J.K. Simmons jako komisař Gordon a Joe Manganiello jako Slade Wilson aka Deathstroke. Zda si ale své role skutečně zopakují, to se ukáže až ve chvíli, kdy studio potvrdí, jaký film vlastně vzniká (tedy zda se současným "starým Batmanam, nebo jeho mladší verzí).
Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti