Jak změnit zrůdičky na perfektní hračky? Na to odpoví UglyDolls

Jak změnit zrůdičky na perfektní hračky? Na to odpoví  UglyDolls
UglyDolls | STX films
A na tu budou UglyDolls vsázet i ve svém celovečerním animovaném filmu. Režie se ujal Kelly Asbury (Shrek 2) a premiéra jeho nového snímku byla dokonce uspíšena; oproti plánovanému 10. květnu 2019 se premiéra přesunula na 3. květen 2019. U nás zatím stále platí termín 16. května příštího roku.
d3ca3646
UglyDolls | STX films
Fenomén UglyDolls vznikl v roce 2001 a jeho strůjci jsou dnes již manželé David Horvath a Sun-Min Kim. David a Kim se seznámili na škole a poté, co se musela Kim po vypršení studijního víza vrátit domů, psali si a do jednoho dopisu David nakreslil svou postavičku - příšerku Wage. Kim ji nakonec Davidovi ušila a poslala mu ji do Států a tím to všechno začalo. David ji ukázal známému a ten jich do svého obchodu objednal hned několik. A pak už to šlo rychle. V roce 2006 si UglyDolls došly i pro cenu za nejlepší hračku roku.

UglyDolls: Trailer

UglyDolls
Zda se podaří tento úspěch přenést i na filmová plátna se teprve uvidí, zatím máme k dispozici první trailer a nástin toho, co od snímku máme čekat:
"V úžasném odlišném městě Uglyville se oslavuje divnost, zvláštnost je speciální a krása je něco, co nestojí ani za pohled. Tady žije Moxy a její přátelé v naprosté blaženosti a spokojenosti, jen občas se někdo koukne k obloze, zda se neobjeví další panenka, kterou by přijali mezi sebe. Moxy miluje svůj život ve městě plném těch, kteří nikam nezapadají. Její zvědavost ji ale vede k otázkám, zda ve světě neexistuje ještě něco mimo její město. Díky tomu se spolu s přáteli jednoho dne ocitne na druhé straně hory, která Uglyville zaštiťuje. Najdou tu úplně jiný svět jménem Perfection. V tomto městě se všechny konvenční panenky trénují v protokolech a pravidlech než se vydají složit zkoušky a jsou poslány do světa, aby si našli dítě, které je bude milovat. Moxy a její přátelé tu budou čelit tomu, co znamená být odlišný. Dudou muset bojovat se svou touhou po tom být milováni a zjistit, že nemusíte být dokonalí k tomu, abyste byli úžasní, protože nejvíc záleží na tom, kým doopravdy jste ."