Toy Story 4: Příběh hraček se představuje na prvním videu!

Toy Story 4: Příběh hraček se představuje na prvním videu!
Toy Story 4 | Disney
Teaser Trailer, tedy první ochutnávky, bývají nevděčné. Někdo to řeší uvolněným pouhých pár obrázků z chystané novinky, zbytek vyplní hudbou a grafikou. Disney.Pixar na to jdou fikaně a v jedné kamerové jízdě divákům postupně představí hrdiny "čtyřky" s jednou zábavnou vložkou v samotném závěru.

Toy Story 4: Příběh hraček: Teaser Trailer

Toy Story 4: Příběh hraček
Hraje se na nostalgickou notu (od premiéry Toy Story 3 uplynulo přes 8 let) a na své si pochopitelně přijdou fanoušci série, ať už mají blíže k Buzzovi Rakeťákovi, kovbojovi Woodymu či docela jiným (nenápadnějším) hrdinům z říše hraček.
Děj filmu Toy Story 4 by se měl točit kolem Woodyho dávné platonické lásky k pastýřce Bo-Peep, kterou se vydá hledat. Tvůrci snímku se potýkali s tvůrčími peripetiemi; často se například přepisoval scénář. Od režírování nakonec odstoupil guru studia, autor John Lasseter, který byl řadou zaměstnankyň obviněn z častého obtěžování (v tomto případě šlo o objímání a další tělesný kontakt). Lasseter ze studia odchází koncem letošního roku a režii Toy Story 4 dotáhne debutant Josh Cooley.
3fc9e15d
a33ae7ac