Bratři Hádkovi si společně zahrají v dalším filmu

Bratři Hádkovi si společně zahrají v dalším filmu
Kobry a Užovky / Matěj a Kryštof Hádkovi | če

Těšit se můžete na hvězdné herecké obsazení v čele s Oldřichem Kaiserem, Matějem Hádkem, Kryštofem Hádkem, Jiřím Vyorálkem, Patrikem Holubářem nebo Annou Kameníkovou, dříve Linhartovou.První klapka padne už na konci července tohoto roku. Premiéra je plánovaná na 21. února 2019.

Úhoři mají nabito
První sraz herců a štábu snímku Úhoři mají nabito | Slothmachine

Synopse k filmu Úhoři mají nabito
Tohle není jenom hra. Je to útěk z reality všedních dnů, se kterým nejde přestat. Úhoři mají nabito je černá komedie o partě chlapů, pro které se hra na URNU (Útvar rychlého nasazení) stala únikem z jejich nudných životů. Zasahují u domnělých zločinců, evakuují kulturáky a do svých her zatahují nic netušící okolí. Žene je touha po adrenalinu a falešná představa, že jsou jako Robin Hood a jeho družina. Bohatým brát a chudým dávat. Všechno jde hladce až do okamžiku, kdy se octnou v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Kam až může vést lidská hloupost ve spojení s nešťastnou shodou okolností?!

Vladimír Michálek
Režisér a scenárista Vladimír Michálek

Slovo režiséra Vladimíra Michálka
„Dlouho jsem hledal téma a scénář, kterému bych se chtěl věnovat. Když jsem se poprvé potkal s Petrem Pýchou, autorem scénáře, věděl jsem, že tohle bude spolupráce bez kompromisů. Ihned po přečtení scénáře jsem věděl, že držím v ruce něco zábavného, zajímavého a hlubokého zároveň.
Pevně doufám, že se diváci budou bavit. K tomu by mělo přispět i hvězdné obsazení herci, se kterými scénář už více než rok konzultuji a pro které je tento příběh výzvou, na kterou se dlouho těší. Úhoři mají nabito je strhující příběh s velkou dávkou humoru. Je brilantně napsaný a má neuvěřitelné dialogy. Vše jako váženo na lékárenských vahách.“