Oscarový režisér natočil celý film na iPhone! Podívejte se na první trailer

Oscarový režisér natočil celý film na iPhone! Podívejte se na první trailer
Unsane
Soderbergh sice již párkrát oznámil, že se chystá do důchodu, ale naštěstí mu to vždy dlouho nevydrží. Coby tvůrce se nikdy nebál experimentů, takže si například "dovolil" natočit novou verzi Solarisu nebo se vykašlal na klasickou formu distribuce a Loganovy parťáky de facto uvedl na vlastní pěst.
V případě Unsane zašel ještě dál a celý (opravdu celý) film natočil na iPhone. Hororově laděný snímek je příběhem ženy, která má pocit, že jí někdo sleduje, což jí dostane až do blázince. Otázkou je, zda jí skutečně "kape na maják", nebo po ní opravdu někdo jde. Viz první uvolněný trailer:
Nepříčetná
Dojmy? Když se nedávno Soderbergha na natáčení na mobil ptali, uvedl, že si myslí, že jde o budoucnost a "kdo nebude vědět, jakým způsobem film vznikal, ani omylem ho nenapadne, že se točil na mobil". O tom bych se dovolil hádat. Neříkám, že není výsledek slušný. Ale mobil je z prvního traileru na Unsane hodně cítit a pár scén působí dle mého dost lacině. 
Možná to ale vidíte jinak a klidně mi to vpalte v diskuzi. Navíc je dost možné, že si na tu formu budu muset tak jako tak zvyknout, protože Soderbergh naznačil, že dost možná bude v tomhle stylu pokračovat. A víte jak, začne jeden, ukáže se, že to moc nestojí, a chytnou se další. Do US kin snímek dorazí 23. března. Českého distributora (a tedy CZ premiéru) zatím nemá.
Nepříčetná
prvni-trailer-na-film-ktery-oscarovy-reziser-natocil-cely-na-iphone