Násilí, sex, drsná mluva i nahota. Studio splnilo slib - Blade Runner 2049 je oficiálně mládeži nepřístupný

Násilí, sex, drsná mluva i nahota. Studio splnilo slib - Blade Runner 2049 je oficiálně mládeži nepřístupný
Hrdina v podání Hugha Jackmana se dočkal tří sólových filmů a již u prvního fanoušci hlasitě lobovali za eRkový rating (tedy rating určující film, který je mládeži nepřístupný). Studio slibovalo, ale nakonec cuklo. To samé se opakovalo u pokračování. Teprve až třetí sólovka, podpořený masivním úspěchem sprosťáka Deadpoola, dostala eRko. A šlo nejen o nejlépe hodnocený díl série, ale také nejvýdělečnější. Možná kdyby fanouškům studio naslouchalo dříve, mohl mít Wolverine na kontě úspěšnější sérii.
Když se začalo více mluvit o pokračování Blade Runnera, režisér Denis Villeneuve uvedl následující: "Moji producenti mi neustále pobaveně připomínají, že natáčím jeden z nejdražších nezávislých eRkových filmů všech dob." A naštěstí se na tom nic nezměnilo. Film je hotový a asociace MPAA mu udělila rating R pro "násilí, sexualitu, nahotu a užitá slova".
Villeneuve je obrovský fanoušek původního filmu a několikrát veřejnost ubezpečoval, že je jeho cílem vytvořit co nejvěrnější pokračování. Doufejme, že si režisér fantastické sci-fi Příchozí nevybere v případě Blade Runner 2049 svou slabší chvilku. Do kin snímek vstoupí již 5. října 2017.