Remake akční klasiky Přání smrti s Brucem Willisem natočí režisér Hostelu

Remake akční klasiky Přání smrti s Brucem Willisem natočí režisér Hostelu
Carnahan totiž nechtěl natočit pouhý remake. Měl v plánu novou adaptaci původního románu Briana Garfielda s tím, že by hlavní roli hrál Frank Grillo. V MGM však o experiment nestojí, chtějí klasickou předělávku a Carnahan proto už nadále není na palubě. Mohlo za to i obsazení Bruce Willise do hlavní role, což zkrátka neodpovídá Carnahanově původní představě.
Obsazení Willise nicméně - vzhledem k látce - smysl dává. Willis se na roli zoufalého muže, který vezme spravedlnost do vlastních rukou, jednoznačně hodí a pro MGM je v podobné látce větší sázkou na jistotu, než zmíněný Grillo. Sám Willis by navíc měl chtít, aby se film povedl. V posledních letech se s Nicolasem Cagem předhání tom, kdo za rok stihne natočit víc blbostí, a fanouškům už dochází trpělivost. Chce to nový hit. V případě úspěchu navíc určitě dojde na pokračování - původní série má ostatně na kontě pět dílů.
Nové Přání Smrti měli jako svůj americký debut natočit Aharon Keshales a Navot Papushado, kteří se v domovské Izraeli uvedli jako obstojní hororoví režiséři (čeští diváci se s jejich Vzteklinou setkali na Festivalu otrlého diváka). Nakonec se ale neshodli se studiem na podobě scenáře. Na jejich místo tak nastoupil jiný hororový tvůrce, režisér Eli Roth (Hostel, Cabin Fever).
Hra: 20 x Smrtonosný Willis