Inherent Vice, novinka ceněného P. T. Andersona, se do českých kin nepodívá. SOUTĚŽTE o DVD.

Inherent Vice, novinka ceněného P. T. Andersona, se do českých kin nepodívá. SOUTĚŽTE o DVD.
Tři z vás se mohou těšit na DVD s filmem Inherent Vice. | Magic Box
Inherent Vice
Tři z vás se mohou těšit na DVD s filmem Inherent Vice. | Magic Box
Oficiální text: Příběh Thomase Pynchona a režiséra a scenáristy Paula Thomase Andersona se odehrává na samém konci psychedelických 60. let, kdy slunné vnitrozemí a pláže jižní Californie sevřela paranoia … Všechno jako by se ve vteřině změnilo: dřívější bezstarostnost nejrůznějších týpků od surfařů, podvodníků, narkomanů a rockerů, přes zabijáckého lichváře, FBI, losangeleské policajty, tenorsaxofonistu-agenta, partu zubařů z Beverly Hills až po tajemnou postavu jménem Zlatý tesák nahradilo naléhavé „Kde seš?“. Takže když za soukromým očkem „Docem“ Sportellem dorazí jeho bývalka Shasta Fay s historkou o jejím novém příteli miliardáři a podnikateli, jeho ženě a jejím milenci … začne se to trochu zamotávat.
Vypadá to víc než slibně. Skvělé herecké obsazení, originální téma, kvalitní režisér, a žánr připomínající kultovku Strach a hnus v Las Vegas (1998). K tomu inspirace filmem noir a rozčarování z konce hippie hnutí. Zajímavé, že se pro snímek nenašel český distributor. Vy nicméně můžete Inherent Vice od 5. srpna kupovat na Blu-ray a DVD. Nebo si zasoutěžit, mít krapet štěstí a stát se jedním ze tří držitelů DVD s filmem.

Trailer k filmu Inherent Vice:

Inherent Vice
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbených tvůrců vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený tvůrce v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 16. srpna 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
Josh Brolin, Joaquin Phoenix