V plánovaném pokračování Mizerů došlo k dost nečekanému vývoji

V plánovaném pokračování Mizerů došlo k dost nečekanému vývoji
Těžko říct, jak na tom scénář třetího dílu v tuhle chvíli je, studio každopádně mění plány a vyjma trojky začalo připravovat rovnou i čtvrtý díl! A dokonce již oběma filmům stanovilo datum premiéry - Mizerové 3 se podívají do kin 17. února 2017 a Mizerové 4 o dva roky později, konkrétně 3. července 2019.
Nic dalšího bohužel potvrzeného není. Nevíme, kdo filmy bude režírovat, ani jestli se počítá s Willem Smithem a Martinem Lawrencem, kteří táhli předchozí díly. Nepravděpodobný je i návrat režiséra Michaela Baye (natočil jedničku i dvojku). Škoda, že už zřejmě nemá o podobné projekty zájem. Byla s ním mnohem větší legrace, když nechával ve filmech hrdiny ostře hláškovat, přejíždět mrtvoly a k tomu nabídl jako bonus souložící krysy.
Ohlášení premiéry hned dvou dílů každopádně znamená, že už v Sony skutečně nehodlají čekat a chtějí z téhle série v následujících letech něco vytřískat. Jestli s původními hrdiny nebo novým týmem, to se teprve ukáže.
Víte že...
... během natáčení honičky pro film Mizerové 2 se jen naprostým zázrakem nijak nepoškodilo používané Ferrari? Martin Lawrence bohužel neměl svůj den a po dotočení scény odřel lak na dveřích o betonový sloup. Pešek.