Jaká další animovaná disneyovka se dočká hrané podoby? Legenda o Mulan!

Jaká další animovaná disneyovka se dočká hrané podoby? Legenda o Mulan!
Legenda o Mulan (1998) byla adaptací čínské legendy o válečnici, která se přidá k armádě místo svého nemocného otce. Svého času slavila v kinech veliký úspěch, diváky si získala nejen chytlavými písničkami, ale též dráčkem a cvrčkem, s nimiž se Mulan kamarádila. Těžko říct, jestli tyto oblíbené postavy dostanou prostor i v hrané verzi (pokud ano, pak leda digitálně).
Scénář k hrané Mulan dostali na starost Elizabeth Martin a Lauren Hynek. O produkci se postarají J.C. Spink a Chris Bender. Kdy bude snímek uveden do kin studio neuvedlo. Nabízí se rok 2018, kdy oslaví animovaná verze 20 let.
Není se čemu divit, že byla Mulan oznámená právě nyní. Hraná Popelka řádí v kinech teprve pár týdnů a už má na kontě třetinu miliardy. U Disneyho trefili nečekanou zlatou žílu, kterou budou dojit tak dlouho, dokud bude mezi diváky zájem. Otázkou samozřejmě je, co nás čeká hraného do budoucna. Osobně bych tipoval Pocahontas, ale tohle je vlastně spíše otázka na Vás - kterou disneyovku byste chtěli vidět v hraném podání? Vyjádřete se v diskuzi!
Víte že...
... režiséři původní animované verze zahrnuli postavu cvrčka do příběhu z toho důvodu, že jsou cvrčci v Číně považováni za nositele štěstí? V hrané verzi by tedy - už pro dobro filmařů a studia - rozhodně chybět neměl!