Je to tu! Anna a Elsa se vrací na obrázcích z kraťasu Frozen Fever.

Je to tu! Anna a Elsa se vrací na obrázcích z kraťasu Frozen Fever.
To vše nás čeká s novým krátkým snímkem Frozen Fever, jehož premiéra před hranou verzí Popelky se kvapem blíží. Je tedy nejvyšší čas publikum nalákat, nejspolehlivějším způsobem je série prvních obrázků z filmu.
Ten první je všem znalcům Ledového království jistě povědomý a nutno uznat, že přesně tak vypadá po ránu naprostá většina z nás, že? :-)
Oslava v Ledovém království
Na druhém si sestry oblékly výše zmíněné nové šaty a chystají se na oslavu, která - jak již víme ze zápletky - neproběhne úplně hladce a bez potíží.
Oslava v Ledovém království
Kromě Anny a Elsy se ale samozřejmě dočkáme i nových členů královské rodiny - sněhuláka Olafa, Kristoffa a soba Svena. A právě o kresbu nově rozrostlé rodiny se rozšíří i sbírka portrétů v galerii paláce. "Ta kresba je trochu trapná," přiznává režisérka Jennifer Lee. "Ale to je přesně to, co si hrdinové přejí - běžné rodinné pocity."
Oslava v Ledovém království
Pojďme ale zpět k Anně a Else. Filmaři slibují několi překvapivých změn, kterými projdou všichni hrdinové, včetně Elsy. Královna se oproti událostem z Ledového královstí uklidnila a rozhodla se pro mladší sestru uspořádat oslavu, na kterou jen tak nezapomene. "Elsa nám ukáže svou druhou stránku, takovou, kterou diváci ještě neviděli," uvedl druhý režisér Chris Buck. Plány na oslavu se ale začnou hroutit, když Elsa v den Anniných narozenin onemocní. "Elsa neonemocní tak, jak to známe," dodává Lee. "Je to speciální. Stane se několik překvapivých věcí, které vyvolají trošku zmatek." Změn se navíc dočká i samotné království. Ani o další překvapení prý nebude nouze.
Oslava v Ledovém království
Pozdvižení ale jistě vyvolá nová skladba z autorské dílny manželů Roberta Lopeze a Kristen Andersonové-Lopezové. Píseň bude chytlavá a představitel Olafa Josh Gad k ní uvedl: "Pokud minulost něco ukazuje, tak to, že děti z ní budou šílet."
Nu uvidíme...