Planeta opic dostane třetí díl a luxusní edici s Caesarovou hlavou

Planeta opic dostane třetí díl a luxusní edici s Caesarovou hlavou
Dalšího pokračování se v kinech dočkáme 29.7. 2016, přičemž režie filmu se opět ujme Matt Reeves, jehož dvojka se dočkala přímo nadšených recenzí. Stejně tak se vrátí scenárista Mark Bomback a hudbu znovu složí Michael Giacchino. A o čem film bude? Prý se nepůjde (i když se to po událostech dvojky nabízí) ve stopách původní série. Namísto již vytvořené opičí společnosti budeme svědky jejího postupného vývoje. Čeká nás tedy další dílek skládačky, který doplní zatím ve filmech nevyřčené události.
Aby neměli fanoušci málo důvodů k radosti, hodlá studio vydat Úsvit planety opic v luxusní edici s bustou hlavy Caesara. Součástí edice (vyjma filmů, samozřejmě) bude též 32 stránkový booklet a několik sběratelských karet:
planeta-opic-dostane-treti-dil-a-luxusni-edici-s-caesarovou-hlavou
Hardcore nadšenci tak budou mít jedinečnou možnost doplnit si na poličku již druhou opičí hlavu, neboť i původní série se dočkala podobné limitky:
planeta-opic-dostane-treti-dil-a-luxusni-edici-s-caesarovou-hlavou-1
Víte že...
... v původní Planetě opic měly všechny ženy chodit nahoře obnažené? Nakonec však bylo od nápadu upuštěno, aby byl film přístupný i pro mládež. S největší pravděpodobností se toho nedočkáme ani v nové sérii.