Matt Damon ještě agenta Bourna přes palubu nehodil

Matt Damon ještě agenta Bourna přes palubu nehodil
| Universal Pictures
Matt Damon dal v minulosti poměrně jasně najevo, že se nehodlá vrátit k projektu Treadstone, dokud se na režisérskou židli opět neposadí Paul Greengrass (režisér Bournova mýtu a Ultimáta). To byla jeho podmínka.
Matt Damon
| Universal Pictures
"Vždy jsem byl ochotný se vrátit, pokud to bude režírovat Greengrass," uvedl Damon ve včerejším rozhovoru pro CNBC. "Dosud jsme ale nebyli schopni přijít s příběhem... Mám dobrý pocit z toho, jak jsme to minule zakončili. Musím ale říct, že tu postavu miluju a rád bych věděl, co se s ní stalo."
Matt Damon
Matt Damon | Universal Pictures
Studio Universal sice již minulé léto oznámilo, že se druhého dobrodružství dočká Rennerův agent Aaron Cross, je nicméně jasné, že má současně zájem na tom, aby se vrátila největší hvězda. Matt je této možnosti otevřený a ve výše zmíněném rozhovoru dokonce navrhl řešení: "Pokud má někdo z vašich diváků příběh, zavolejte do Universal Pictures a předložte jim ho."
Pokud tedy máte někdo nápad a angličtinu zvládáte levnou zadní, neváhejte. Myslím, že by všichni chtěli vidět ještě jednoho Bournea, nemám pravdu?
Obrázek článku