Je to tu! Boj Marvelu a DC začíná - Avengers 2 proti Supermanovi s Batmanem!

Je to tu! Boj Marvelu a DC začíná - Avengers 2 proti Supermanovi s Batmanem!
Ten nejznámější (Batman, pokud váháte) nás již potěšil třemi díly a před několika týdny jsme se mohli podívat na znovuzrozeného Muže z oceli. Jenže Marvel je napřed a je potřeba ho velmi rychle dohonit. Nuže jde se na to!
Warner Bros. oficiálně oznámili, že tím, kdo se objeví ve druhém díle Muže z oceli nebude nikdo jiný než právě Batman! Režisér Zack Snyder přivedl na pódium herce Harryho Lennixe, který měl za úkol přečíst speciální zprávu:
"Chci, aby sis to po všechny budoucí roky pamatoval, Clarku. Chci, aby sis pamatoval mou ruku na svém krku. Chci, aby sis pamatoval jediného člověka, který tě porazil."
je-to-tu-boj-marvelu-a-dc-zacina-avengers-2-proti-supermanovi-s-batmanem-1
Kdo není odborníkem, vězte, že se jedná o známou větu z komiksu Franka Millera The Dark Knight Returns. Ihned nato režisér Snyder odhalil nové logo snímku. Bližší informace si filmaři zatím nepřipravili. Jen uvedli, že postava Batmana se musí ještě obsadit a že máme počítat s návratem herců Henryho Cavilla, Amy Adams, Laurence Fishburnea a Diane Lane.
je-to-tu-boj-marvelu-a-dc-zacina-avengers-2-proti-supermanovi-s-batmanem-2
Scénáře se i podruhé ujme duo Snyder - David S. Goyer a natáčení je v plánu na rok 2014. Premiéra pak na léto 2015... Náhoda že? Na stejné období je totiž naplánována i premiéraAvengers: Age of Utron.
Produkují Charles Roven a Deborah Snyder. Výkonnými producenty jsou Christopher Nolan, Emma Thomas, Benjamin Melniker a Michael E. Uslan.
“Tolik se těším, že budu opět pracovat s Henrym Cavillem na světě, jenž jsme společně vytvořili. Nemohu se dočkat, až v další kapitole svět DC komiksu rozšířím," nechal se slyšet Snyder. "Je to až mýtické, mít Supermana a Batmana pohromadě, protože jsou to největší superhrdinové na světě."