Pozor! Avengers 2 se propojí se světem mutantů z X-Menů!

Pozor! Avengers 2 se propojí se světem mutantů z X-Menů!
Všichni se v případě Avengers 2 můžeme těšit na to, že řady oblíbených superhrdinů rozšíří dvě nové postavy! Nováčky týmu se stanou sourozenci - dvojčata Wanda a Pietro Maximoffovi, tedy Scarlet Witch a Quicksilver.
pozor-avegers-2-se-propoji-se-svetem-mutantu-z-x-menu-1
Joss Whedon právě pracuje na scénáři ke dvojce a výběr dvou nových postav vysvětlil následovně: "Mimo to, že jsem o nich četl, když jsem vyrůstal, tak je to proto, že jejich síly jsou vizuálně velmi zajímavé. Když jsem pracoval na jedničce, bylo mým problémem to, že všichni Avengeři měli "fyzické" síly. Uměli skvěle udeřit - já bouchnu tady a ty tam. Doufal jsem, že to nebude nuda. Ve dvojce to mohu oživit - Quicksilver má super rychlost a Scarlet Witch dokáže čarovat a má schopnost telekineze, dokáže se dostat jiným do hlavy. Oba umí spoustu věcí a jejich přítomnost Avegers jistě oživí."
Avengers
Obsazování rolí podle Whedona právě probíhá, takže se v dohledné době můžeme těšit i na informace ohledně toho, kdo se rolí sourozenců ujme. Případně zda se potvrdí účast Saoirse Ronan, která bývá s rolí Scarlet spojována. Sama Saoirse nic nepotvrdila, jen uvedla, že dané zvěsti také slyšela a že kdyby měla tu možnost, určitě by se projektu ráda zúčastnila.
Zajímavější je však postava Quicksilvera. Ten se totiž podle všeho objeví jak v Avengers 2 od Marvelu, tak i v připravovaném snímku Bryana Singera X-Men: Days of Future Past, který naopak vzniká pod dohledem studia Fox. Foxové již mají postavu obsazenou Evanem Petersem - koho zvolí Marvel?
pozor-avegers-2-se-propoji-se-svetem-mutantu-z-x-menu
Obě nové postavy pochází přímo z mutantního světa. Wanda a Pietro jsou totiž dětmi Magneta z X-Menů. Ovšem ve světě komiksů Marvelu jsou skutečně jak mutanty, tak i členy Avengers. Zajímavostí je, že práva na použití ve filmu má Marvel, Sony i studio Fox. K žádné právní tahanici tak dojít nemůže a oba štáby si mohou s dvojčaty dělat doslova, co chtějí.