Trocha komiksových novinek

Trocha komiksových novinek
trocha-komiksovych-novinek-1
Tak předně, nový Superman ponese název Man of Steel (aka Muž z oceli), čímž se oficiálně odtrhne od původní série. Že bude hlavním záporákem Generál Zod, o tom už se nějaký pátek ví. Šlo jen o to, kdo ho ztvární. Jednu dobu se spekulovalo o Viggo Mortensenovi, ale tahle fáma zůstala (k rozladění mnohých fanoušků) nenaplněná. Producenty nakonec uchvátil Michael Shannon, aktuálně úřadující v úspěšném seriálu Mafie v Atlantic City.
Prokletý odskok X-Menů Deadpool má konečně režiséra. Kdo to u Foxů vyhrál? Tim Miller, což je člověk, jehož jméno vám zcela právem nic neříká. Jedinou věc, kterou kdy režíroval, je trailer na hru DC Online. Jinak má ale s filmy podobného ražení bohaté zkušenosti díky práci na vizuálních efektech (podílel se na prvních dvou X-Menech, Planetě Opic a Scottu Pilgrimovi).
Poslední novinka je prozatím pouhý drb. Již nějakou dobu rotuje spekulace, že se v očekávaném The Dark Knight Rises objeví buď syn Ra's Al Ghula, nebo jeho mladší verze. Podle posledních zpráv je reálná šance, že si postavu zahraje Josh Pence, který prozatím všude vyzobával malé role.