Trailerová nálož týdne: Hvězdy Pulp Fiction po letech v novém filmu, brutální gangy Londýna a roztančený Ryan Reynolds

Trailerová nálož týdne: Hvězdy Pulp Fiction po letech v novém filmu, brutální gangy Londýna a roztančený Ryan Reynolds
Paradise City | Saban Films

Paradise City (film)

režie: Chuck Russell
hrají: Bruce Willis, John Travolta, Stephen Dorff, Branscombe Richmond
premiéra: zatím bez premiéry
Asi si říkáte, kolik filmů stihl Bruce Willis před ukončením kariéry natočit. S jistotou vám můžu říct, že nás jich čeká ještě pět a budou nejspíš hrozné. Menší naděje vzbuzuje pouze Paradise City, protože má o něco silnější obsazení, rozpočet byl přijatelných 20 milionů dolarů (na levnější akčňák to jde) a režie se chopil Chuck Russell (Král škorpion, Likvidátor). Bohužel trailer velké hody neslibuje. Kdysi bychom ze znovuspojení Travolty a Willise byli nadšení (je třeba nezapomínat, že „pod opaskem“ nemají jen kultovní Pulp Fiction, ale i megahit Kdopak to mluví, kde Willis daboval Mikeyho). Dnes doufáme, že to nebude moc bolet. Ale ono nejspíš bude.
Paradise City

Spirited (film)

režie: Sean Anders, John Morris
hrají: Ryan Reynolds, Will Ferrell, Octavia Spencer, Joe Tippett
premiéra: Apple TV+, 18. listopadu 2022
Společnost Apple Original Films konečně odhalila první záběry z očekávané vánoční hudební komedie Spirited s Willem Ferrellem, Ryanem Reynoldsem a Octavií Spencer v hlavních rolích. Zápletka je variací na Vánoční koledu od Charlese Dickense, přičemž Raynolds ve snímku hraje postavu podobnou Scroogeovi. Postupně ho navštíví duchové vánoční minulosti, přítomnosti a budoucnosti. Ferrell hraje přítomnost, Sunita Mani minulost a Spencer ve snímku ztvární Reynoldsovu kolegyni z práce.
Spirited

M3GAN (film)

režie: Gerard Johnstone
hrají: Allison Williams, Ronny Chieng, Violet McGraw, Jen Van Epps
premiéra: kino, 12. ledna 2023
M3GAN je zázrakem umělé inteligence, panenka jako živá a naprogramovaná tak, aby byla dokonalým společníkem dítěte a největším spojencem rodičů. Tohoto generativního androida navrhla Gemma, geniální tvůrkyně robotů z hračkářské společnosti. M3GAN dokáže naslouchat, sledovat, učit se a stát se dokonalou přítelkyní, učitelkou, parťačkou a ochránkyní dítěte, ke kterému je připoutaná. Co když se ale rozhodne, že svou svěřenkyni ochrání pokaždé a všemi způsoby? Není to nejnáročnější zápletka, v rámci trailerové koláže je ale dobře prodaná.
M3GAN | CinemArt

Earthstorm (seriál)

premiéra: Netflix, 27. října 2022
První sezóna dokumentárního seriálu Earthstorm nám ukáže přírodu v její sice nejkrutější, ale také nejvíce fascinující formě. Svědci budou vyprávět o svých setkáních se sopkami, tornády, hurikány a zemětřeseními. A i když v tuhle chvíli nevíme nic konkrétního o tvůrcích (do vypuštění traileru jsme ani netušili, že Netflix něco podobného připravuje), obrázky vypadají lákavě.
Earthstorm

Gangs of London – 2. série (seriál)

hrají: Michelle Fairley, Ṣọpẹ Dìrísù, Brian Vernel, Pippa Bennett-Warner
premiéra: Sky, 20. října 2022
Režisér Gareth Evans se u milovníků divoké akce zapsal drsným Zátahem. V pokračování si pohrával s kriminální tematikou a naplno se do podsvětí opřel v seriálu Gangs of London. Události druhé série se odehrávají rok po té první, Marian (Michelle Fairley) se vrací na scénu poté, co nafingovala svou smrt, a dle nové upoutávky se zdá, že stále platí smrt Seana (Joe Cole). A přirozeně nás čeká hodně brutální akce. Přesně v duchu první série.
Gangs of London

Kinolog: Co je nejhorší na seriálovém Pánovi prstenů? Jeff Sauron Bezos

Služba Prime Video, která patří Amazonu, přišla s nejdražším fantasy seriálem všech dob, jenž je dokonce ještě dražší než původní Pán prstenů. První ohlasy jsou natolik rozporuplné, že se této záhadě podíváme na zoubek.