Likvidátor

65%
Likvidátor

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu ON - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy!




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Akční devadesátková klasika s mým oblíbencem Arniem v hlavní roli. Snímek má spád a nechybí mu pořádná chlapská akce z které stříká testosteron. Po takových filmech je mi dnes velmi smutno. Likvidátor stejně jako ostatní akční snímky z té doby mají své specifické kouzlo,které dnešním akčňákům tak jaksi chybí.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Klasická Arnyovka, která se u mě zařadila spíše do kategorie B. Je to klasický akční film devádesátých let, který má všechny atributy do puntíku. Bez Arnodla by to byla úplná nuda, takhle je to u mě za mírně nadprůměrnýc 60%. Je zajímavé, že i na horší filmy s Arnoldem Schwarzeneggerem se dá vždycky v klidu a bez psychické újmy podívat.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Devadesátková akční pecka s Arniem v pozici, jak ho známe nejlépe. Námětově však nic mimořádného. Že ochrana svědků není jednoduchá záležitost nám už vyprávěl třeba snímek ''Nebezpečný útěk' (1990). S Arniem si zahrála spousta hereckých elit, čímž se stal celý počin o to zajímavější. A aby toho nebylo málo, do vínku byl ještě do děje vsazen vynález nové zbraně. Takže tu máme i určitý druh futurismu. Po akční stránce snímek nezklame. Hláškující Arny neponechá nic náhodě a pro své fanoušky nikde nenechá nit suchou. Jedna akční scéna vedle druhé, které jsou propojené nejrůznějšími komploty. Jistě, z akčního žánru se jedná o jistý Arnieho stereotyp, ale proč by to zrovna u něj mělo vadit. Z popcornového hlediska snímek příjemně uzrál. Zamrzí jen CGI animace aligátora. Je to až moc okaté, ale na svou dobu CGI počátků dejme tomu. Sečteno podtrženo, i přes mnoho výhrad, které by se tu také našly, tento snímek prostě v Arnieho filmografii nezklame.


Dodatečné informace

Původní název:
Eraser (více)
  • USA Likvidátor
  • USA Eraser
Premiéra v ČR:
22. 8. 1996
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
100 mil. USD
Tržby:
242,3 mil. USD (celosvětově)

Další z kolekce Likvidátor