Co v tomto týdnu sledovat na Disney+, Netflixu a Amazonu Prime

Co v tomto týdnu sledovat na Disney+, Netflixu a Amazonu Prime
Stranger Things | Netflix
Hned na začátek je třeba říci, že HBO Max se tentokrát našeho výběru neúčastní, v neděli na jeho obrazovkách odstartovala očekávaná čtvrtá řada seriálu Westworlda nic zajímavějšího nás tento týden nečeká, vyjma druhé epizody opět v neděli. Navíc se blíží prázdniny, takže nabídka není nijak bohatá ani na dalších službách.
Amazon Prime rovněž cílí hlavně na konec tohoto týdne. Prvního července tam naladíte nejen novou komedii 1UP pro mladší publikum ze světa e-sportu, ale hlavně seriál Seznam smrti s Chrisem Prattem a Taylorem Kitschem v hlavních rolích. Jedná se o adaptaci stejnojmenného románu Jacka Carra, bývalého člena US Navy Seals, takže americké námořnictvo je prostředí, kam nás zavede i tento napínavý akční seriál. Na sobotu 2. července je v plánu online premiéra snímku Klan Gucci .
Chris Pratt, Taylor Kitsch
Na seznamu smrti | Amazon Prime Video
Netflix 28. června vyšle do světa norskou sci-fi komedii Blasted, ale prvního července hlavně druhou část poslední řady seriálu Stranger Things, na kterou všichni netrpělivě čekají, neboť reakce publika jsou zatím více než nadšené.
Posledním hráčem výběru je Disney+, ale ani on toho na tento týden nenabízí tolik co jindy. 29. června startuje animovaný komediální seriál Baymax! ze světa Velké šestky a ve stejný den bude mít premiéru i další díl (již čtvrtý) komiksového seriálu Ms. Marvel. První červenec pak bude patřit premiéře nového dílu dokumentárního pořadu Marvel Studios Assembled, tentokrát věnovaný natáčení druhého dílu Doctora Strange, který je na Disney+ dostupný od tohoto víkendu.

Kinobox: Stranger Things

Proč jsou Stranger Things nejsledovanějším seriálem všech dob?
Sci-fi hororová minisérie vstoupila na Netflixu do čtvrté a finální sezóny. Obří zakončení nás čeká 1. července. Víte, proč byl projekt původně patnáctkrát zamítnutý a na jaké jiné filmy odkazuje?