Druhá řada Bridgertonových je dotočena, premiéry na konci roku se ale nedočkáme

Druhá řada Bridgertonových je dotočena, premiéry na konci roku se ale nedočkáme
Bridgertonovi | Netflix
Hlavním hrdinou druhé sezóny je nejstarší potomek manželů Bridgertonových Anthony, který se konečně rozhodne usadit a oženit. Jako tomu bylo v případě první řady, i zde je předlohou ke scénáři původní román Vikomt, který mě miloval od Julie Quinn.
Vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas splnit svou povinnost a konečně se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere – vyhlášenou krásku sezóny Edwinu. Jenže ta má milující sestru Kate, které se namyšlený, panovačný a nebezpečně hezký nápadník vůbec nezamlouvá. Copak by s někým takovým mohla být Edwina šťastná? Anthonyho rozčiluje, jak mu všetečná intrikánka kazí zásnuby, ale kdykoli zavře oči, ve snech ho pronásleduje Kate, nikoli Edwina… Vybral si vikomt za nevěstu tu správnou sestru? A dokáže rázná, vždycky rozumná Kate odolat muži, který v ní při každém setkání vyvolává takový hněv a takovou touhu?
Bridgertonovi: 2. série - první záběry | Netflix
K dispozici jsou již i první záběry ze seriálu, ačkoli oficiálního traileru jsme se ještě nedočkali stejně jako očekávaného data premiéry. Podle dostupných informací by měli Bridgertonovi na Netflix dorazit někdy na začátku roku 2022. V tuto chvíli jsou to ale pouze spekulace. V hlavních rolích účinkují Jonathan Bailey, Simone Ashley, Luke Newton, Nicola Coughlan, Claudia Jessie, Luke Thompson, Ruth Gemmell a Polly Walker.