Setká se Venom se Spider-Manem? Představitel komiksové postavy v tom má jasno

Setká se Venom se Spider-Manem? Představitel komiksové postavy v tom má jasno
Venom 2: Carnage přichází (2021) | Marvel Studios
Pokračování marvelovky s mimozemským antihrdinou v hlavní roli dorazí brzy i do našich kin. Titul Venom 2: Carnage přichází (Venom: Let There Be Carnage) uvidíme již 14. října. Už před třemi lety jsme se poprvé dočkali hvězdného britského herce Toma Hardyho v roli novináře Eddieho Brocka, jenž přijde zcela náhodou do kontaktu s vesmírným symbiontem, později se mu představujícím jako Venom. I když se jejich vzájemné soužití může zdát více než dynamické, nakonec mezi sebou vytvoří poněkud komické, ale zato pevné přátelské pouto, díky němuž porazí dalšího symbionta jménem Riot.

Trailer:

Venom 2: Carnage přichází
Tím to ale nekončí. Na řadu totiž přichází superpadouch Cletus Kasady (Woody Harrelson) se svým rudým Carnagem, který Eddiemu pořádně zavaří. A právě o tom bude filmové pokračování. Ještě jsme neviděli ani patnáct minut ze začátku filmu a Tom Hardy už mluví o třetím dílu. V deníku Esquire se otevřel ohledně svého neutuchajícího nadšení k celé filmové sérii a prozradil, o čem by mohl být třetí díl – nebo alespoň o čem by chtěl, aby byl.
Novináři se jej zeptali na řadu otázek a mezi nimi také padlo, zda je možnost, že se ve třetím filmu s Venomem dočkáme propojení Marvel univerza a uvidíme tak Hardyho spolu se Spider-Manem. Podle odpovědi herce je tato možnost uskutečnitelná. Hardy též dodal, že by lhal, kdyby řekl, že se sám nad možným propojením nezamýšlel. Ve své odpovědi též zdůraznil, že toto rozhodnutí nezáleží na něm a bude potřeba mnohem silnější tým filmových tvůrců, aby nápad prosadili a obhájili.
setka-se-venom-se-spider-manem-predstavitel-komiksove-postavy-v-tom-ma-jasno-10
Venom 2: Carnage přichází (2021) | Marvel Studios
Na závěr je nutno dodat, že taková propojení se ve světě Marvelu pravidelně dějí. Každý kdo alespoň pár filmů viděl, ví, o čem mluvím. Hrdinové se potkávají, bojují bok po boku a vítězí nad nepřáteli, právě o tomto propojení všech hrdinů pojednává například série Avengers. Navíc se již v minulosti Venom po boku Spider-Mana objevil, konkrétně to bylo ve snímku Spider-Man 3 z roku 2007, kde roli Parkera obsadil Tobey Maguire a Eddieho Brocka sehrál Topher Grace. Ani v původních komiksech jejich setkání není žádnou speciální událostí, spíš každodenní záležitostí.
Venom 2: Carnage přichází (2021)
Venom 2: Carnage přichází (2021) | Marvel Studios
Otázkou tedy zůstává, zda se tvůrci tohoto nápadu chytí a zda do role Spider-Mana obsadí Toma Hollanda.