Z nového Spider-Mana se rýsuje výjimečná filmová komiksovka. Vrací se největší hvězdy předchozích dílů. A možná přijde i Daredevil!

Z nového Spider-Mana se rýsuje výjimečná filmová komiksovka. Vrací se největší hvězdy předchozích dílů. A možná přijde i Daredevil!
Spider-Man 2 (2004) | 2004 Columbia Pictures
Do aktuálně chystaného nového hraného Spider-Mana, jenž bude pokračováním Spider-Man: Homecoming a Spider-Man: Daleko od domova, právě oficiálně přibyla další zásadní herecká posila. Je jím Alfred Molina, jenž si zde zopakuje roli Doktora Octopuse, jehož ztvárnil v druhém dílu první velké filmové série o "Pavoučákovi".
Alfred Molina
Alfred Molina | 2004 Columbia Pictures
Připadá vám to málo? Dobrá, tak tedy další herecké přírůstky: Kirsten Dunst se vrátí jako Mary Jane Watson z totožné trilogie a Andrew Garfield si zopakuje svou inkarnaci Petera Parkera/Spider-Mana z dvojice filmů Amazing Spider-Man! A oficiální potvrzení účasti Tobeyho Maguirea coby Spider-Mana z trilogie Sama Raimiho je patrně už jen otázkou času... Hodně se také mluví o návratu Emmy Stone do role Gwen Stacy.
Kirsten Dunst
Spider-Man 2 | 2004 Columbia Pictures
A dle nejnovějších zpráv by se ve filmu mohl dokonce objevit i Charlie Cox, aby si znovu zahrál právníka Matta Murdocka alias Daredevila, jehož ztvárnil ve stejnojmenném netflixovském seriálu. Začíná to znít čím dál tím neuvěřitelněji. A úžasněji...
Charlie Cox
Charlie Cox | Netflix
Zmínění herci se tak připojí k již dříve potvrzeným hercům, kteří si také zopakují své role (Jamie Foxx - Electro, Benedict Cumberbatch - Doctor Strange). "Hlavního" Spider-Mana si dohromady už pošesté zahraje Tom Holland, znovu uvidíme i Zendayu (MJ), Tonyho Revoloriho (Flash Thompson) a Marisu Tomei (teta May). Režírovat bude opět Jon Watts.
Jamie Foxx
Amazing Spider-Man 2
Že se zde bude pracovat s multiversem/paralelními vesmíry je tedy nyní už prakticky jisté. Popravdě už teď se nemůžu dočkat, až bude (bůhvíkdy) venku jen trailer, natož samotný film...
Jaké další herce/postavy z předchozích "pavoučích" filmů byste chtěli v dalším Spideyho filmovém dobrodružství vidět?