Tom Cruise má před sebou pořádnou výzvu. Mission: Impossible 7 se připomíná dechberoucím záběrem z natáčení!

Tom Cruise má před sebou pořádnou výzvu. Mission: Impossible 7 se připomíná dechberoucím záběrem z natáčení!
Tom Cruise | Paramount Network
To je teď ale naštěstí minulostí a filmaři se z Itálie přesunuli do Norska, kde se natáčení opět rozjelo. Na místě je kompletní herecké obsazení a proslýchá se, že Tom Cruise najal celou výletní loď, kde štáb v průběhu natáčení bydlí. Po boku Toma se v dalších rolích představí Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames a Vanessa Kirby. Nově příchozími jsou Shea Whigham, Nicholas Hoult, Pom Klementieff a Hayley Atwell.
Jak již víte, sedmý film Mise bude rozdělen na dva díly, o čemž vás již v květnu ve svém článku informoval kolega Jakub. "Uvědomili jsme si, že máme film dlouhý asi dvě hodiny a 40 minut, přičemž každá scéna je nezbytná," potvrdil tehdy režisér Christopher McQuarrie. "Konec prvního dílu (sedmičky) zapadl na místo. Věděli jsme, jaký je konec stejně jako začátek. A nyní mám tyto dvě sekvence, díky čemuž mám vyřešeno 40 minut z Mission: Impossible 8." Zároveň ale také potvrdil, že Mise nebude tím plánovaným filmem, ve kterém si Tom Cruise chce zahrát ve vesmíru: "Co se bude dít v 7 a 8 je natolik šílené, že opravdu nepotřebujeme chodit do vesmíru."
A první zveřejněná fotka z natáčení, kterou McQuarrie zveřejnil na svém Instagramu, to jen potvrzuje. Epická konstrukce v norských kopcích je vskutku dechberoucí a lze jen hádat, kdo na ní v té chvíli stojí. Že by sám Ethan Hunt? Každopádně ten dotyčný rozhodně nemůže trpět strachem z výšek.
mission-impossible-7-se-prihlasila-o-slovo-dechberoucim-zaberem-z-nataceni-tom-cruise-ma-pred-sebou-poradnou-vyzvu
Natačení M:I 7 | Christopher McQuarrie/Instagram
Mission: Impossible 7 by měla do kin zamířit v listopadu příštího roku s tím, že osmý díl pak rok po ní, tedy v listopadu 2022.
Jak dobře znáte filmy Christophera Nolana?