Sitcomová klasika s Willem Smithem dostává nečekaně vážný remake

Sitcomová klasika s Willem Smithem dostává nečekaně vážný remake
Fresh Prince | NBC
Původní sitcom nebyl v rámci obsahu nic výjimečného, ale tvůrci měli k ruce skvělé obsazení a dokázali i slabší zápletky prodat bez většího zadýchání. A také nesmíme zapomínat na to, že dal Fresh Prince světu "tanec Carlton":
Nyní se chystá návrat, což není u úspěšných sitcomů nic neobvyklého (jen v posledních letech jsme mimo jiné znovu navštívili Willa a Grace nebo Buchmanovi z Jsem do tebe blázen). Připravovaný seriál Bel-Air (celý název původní show je The Fresh Prince of Bel-Air) má nicméně úplně jiný cíl.
Nehodlá přivést před kameru nikoho z původního obsazení a chce příběh problémového kluka, jehož babička pošle k příbuzným na převýchovu, pojmout jako moderní drama. Projekt si vysnil jistý Morgan Cooper, který loni vypustil krátký film/trailer, jímž na své nové pojetí oblíbeného sitcomu lákal...
Bel-Air
... a zadařilo se! Streamovací studia se momentálně přetahují o to, kdo si seriál urve pro sebe a na palubě je z pozice producenta i samotný Smith. Obvykle nejsem fanda podobných svérázných předělávek, ale zrovna v případě Fresh Prince dává takové uchopení smysl. Tak uvidíme, jak se s tím Morgan v seriálovém formátu popere. Kraťas vystřihl téměř ukázkový.
sitcomova-klasika-s-willem-smithem-dostava-necekane-vazny-remake
Bel-Air | Sun Squared Media
P.S. Pokud vám původní show unikla, můžete si doplnit vzdělání na Netflixu.