Komiks Vzestup Skywalkera vám značně obohatí filmový příběh

Komiks Vzestup Skywalkera vám značně obohatí filmový příběh
Star Wars: Vzestup Skywalkera | Marvel Studios
Star Wars: Vzestup Skywalkera měl jít do kin s tím, že se bude jednat o nejdelší snímek z celé této filmové ságy. Tvůrci si to ale nakonec rozmysleli a finální stopáž filmu byla výrazně kratší oproti původním plánům. Mnoho natočeného materiálu skončilo ve střižně. Něco z něj se možná dostane do bonusových materiálů na nosičích pro domácí video, ale zbytek už diváci asi nikdy nespatří, pokud vůbec něco, proslýchá se totiž, že Disney pro Blu-ray plánuje mnoho exkluzivního materiálu, ale vůbec žádné vystřižené scény. Jedinou nadějí, jak spatřit to, co se do filmu nedostalo se tak stal nový komiks společnosti Marvel.
Star Wars: Vzestup Skywalkera
Star Wars: Vzestup Skywalkera | Lucasfilm Ltd.
Jedná se o komiksovou adaptaci příběhu Star Wars: Vzestup Skywalkera a podle jeho tvůrkyně Jody Houserové je na této formě skvělé to, že se v něm dostane prostoru na věci, které se do filmu nevejdou. Navíc is mohou tvůrci s příběhem i postavami více a lépe hrát. K dispozici tam budou mít určitě i vystříhaný materiál, který se tak možná dostane alespoň na stránky knih. Celá komiksová série by měla mít 5 dílů a vycházet by měla od letošního května.
Navíc to Vzestupem Skywalkera nekončí. Ještě letos vznikne i nová komiksová a knižní série s názvem The High Republic, která se bude odehrávat 200 let před události ze Skryté hrozby.