Wonder Woman dvojkou neskončí

Wonder Woman dvojkou neskončí
Wonder Women 1984 | Warner Bros.
80. léta traileru sluší a všichni doufají, že to tak bude v celém filmu. Nechybí nic podstatného, včetně návratu na ostrov Amazonek. A právě tento svět si podle všeho vydobyl u studia Warner Bros. možnost na vlastní samostatný film.
Connie Nielsen, Gal Gadot, Robin Wright
Wonder Woman
U příležitosti propagace filmu Wonder Woman 1984 se totiž režisérka Patty Jenkins nechala slyšet, že mají rozpracovaný spin-off právě s těmito krásnými válečnicemi z Themysciry i Wonder Woman 3!
"Již v tuto chvíli máme celý příběh pro Wonder Woman 3, všechno máme zmapované a promyšlené, protože bude i spin-off s Amazonkami," uvedla Jenkinsová v rozhovoru pro řadu médií. "Je to jen otázka toho, kdy si to rozmyslíme a půjdeme do toho."
Gal Gadot
Wonder Woman
A hned tak to nebude. "Myslím si, že je důležité si dát mezi natáčením pauzu a natáčet i jiné věci. I Gal má jiné pracovní záležitosti. Necháme uzrát čas, až se nám do toho bude skutečně chtít," uzavřela režisérka.
A přesně ona zmíněná pauza je asi tím důvodem, proč žádnou z těchto zpráv zatím nijak nekomentovalo samotné studio Warner Bros. Času má dost, než se k nám dostane Wonder Woman 3, doputují k nám další snímky včetně Aquamana 2 nebo dvojka Ligy spravedlnosti...
Premiéra Wonder Woman 1984 je v plánu na 4. června příštího roku.