Druhý komerčně nejúspěšnější film Quentina Tarantina se vrátí do kin. Co nabídne jako bonus?

Druhý komerčně nejúspěšnější film Quentina Tarantina se vrátí do kin. Co nabídne jako bonus?
Tenkrát v Hollywoodu | Sony
Tenkrát v Hollywoodu
Tenkrát v Hollywoodu
Prodloužená verze Tenkrát v Hollywoodu (2019) bude prodloužena o desetiminutový dodatečný obsah, zahrnující především nové scény. O rozhodnutí se vyjádřil Adrian Smith, šéf domácí distribuce studia Sony: "Diváci vyjádřili filmu neuvěřitelnou podporu a my se moc těšíme na to jim poskytnout další příležitost, aby film viděli tak, jak se patří, v kinech na velkém plátně, s ještě další podívanou a zvuky šedesátek od Quentina Tarantina jako dodatečnou pochoutkou."
Mimo jiné to znamená, že film se se svou stopáží bude pohybovat kolem tří hodin, což z něj bude dělat druhý nejdelší Tarantinův snímek hned po Osmi hrozných (2015). Pokud tedy nepočítáme Kill Bill (2003), který byl pro svou délku rozdělen na dva díly.
To ovšem určitě neudělá radost Číně, která vyžadovala, aby byl film naopak zkrácen, protože se jim nelíbilo, jakým způsobem byl ve snímku zobrazen Bruce Lee. Přestože je Čína často zlatým dolem pro box office, hravě se bez ní snímek obešel, momentálně je druhým nejvýnosnějším filmem (na kontě má 368 milionů dolarů), jaký Tarantino zatím natočil (hned po Nespoutaném Djangovi s tržbami 425 milionů dolarů).
Jak se Tenkrát v Hollywoodu líbilo vám? Přejete mu nějakého toho Oscara?
Tenkrát v Hollywoodu
Margot Robbie