Bude Tarantinova budoucnost patřit televizním obrazovkám?

Bude Tarantinova budoucnost patřit televizním obrazovkám?
Quentin Tarantino během natáčení filmu Tenkrát v Hollywoodu | Sony
Tedy kromě Nespoutaného Djanga, který se své režisérské verze prodloužené na 3 hodiny a 20 minut již dočkal, což je podle Tarantina dostačující.
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt
Tenkrát v Hollywoodu | Sony
Podle nejnovějších zpráv by se ale seriálové verze mohl dočkat i nejnovější Tarantinův film Tenkrát v Hollywoodu. Informaci médiím prozradil Brad Pitt, který přiznal, že miniseriál je ve hře a že už o tom Tarantino vyjednával.
Na druhou stranu je to poměrně logický krok. Tarantino je proslulý tím, že ve střižně nechává ohromné množství natočeného materiálu, aby se jeho filmy dostaly do kina ve snesitelné časové verzi. Formát miniseriálu je pro něj tedy ideální, umožňuje mu jeho postavy i děj rozvinout mnohem víc.
Samuel L. Jackson, Kurt Russell
Osm hrozných
Osm hrozných bude na Netflixu nejen v prodloužené verzi, ale i jako miniseriál se 4 díly - Last Stage to Red Rock, Minnie's Haberdashery, Domergue's Got A Secret a The Last Chapter. Každá má zhruba 50 minut.
Tenkrát v Hollywoodu slaví úspěch u diváků i v rámci tržeb, seriálová verze proto není nemožná. Pokud na ní dojde, určitě se úkolu Tarantino chopí. Materiálu má jistě dost a ví, jak ho použít.