Kill Bill 3: Tarantino potvrdil, že o pokračování příběhu Nevěsty přemýšlí víc a víc

Kill Bill 3: Tarantino potvrdil, že o pokračování příběhu Nevěsty přemýšlí víc a víc
Kill Bill | 2003 Miramax
Při rozhovoru pro podcast Happy Sad Confused, kde Tarantino mluvil hlavně o svém nejnovějším snímku Tenkrát v Hollywoodu (2019), přišla řeč i na to, zda někdy uvidíme něco jako Kill Bill volume 3, pokračování slavného Kill Billa (2003). Režisér se vyjádřil následovně:
"Popravdě řečeno, já a Uma jsme o tom zrovna nedávno mluvili, doslova minulý týden. Sice si nejsem jistý, zda ho nakonec natočím, ale popřemýšlel jsem o tom zas o něco více. Ze všech mých filmů, které by mohly mít pokračování, si to nejvíce zaslouží právě Kill Bill. Přemýšlel jsem o tom, co se za takových deset patnáct let stane s Nevěstou a její dcerou."
Kill Bill Vol. 3? Přání, které se stále více stává spíše zbožným, než reálným
Téma6. 1. 2018
Kill Bill Vol. 3? Přání, které se stále více stává spíše zbožným, než reálným
Tarantino už v minulosti řekl, že kdyby někdy došlo na třetí pokračování, dost pravděpodobně by se točilo kolem postavy Nikki, dcery Vernity Green, kterou Nevěsta zabila na začátku prvního dílu. Film by tedy vyprávěl příběh již dospělé Nikki, která si umane se Nevěstě pomstít za zabití matky. Není to však jediný scénář, Tarantino taktéž uvedl, že uvažoval o prequelu, který by zas nastínil život Billa před událostmi prvních dvou dílů.
"Natočit film o mladém Billovi mě vždy lákalo, obzvlášť kvůli oněm třem kmotrům, tedy Estebanu Vihaiovi, Hattori Hanzovi a Pai Meiovi, se kterými se musí střetnout, aby se z něj nakonec stal onen ďábelský Bill."
Kill Bill
Kill Bill | 2003 Miramax
Kdyby ovšem k podobnému prequelu došlo, Tarantino by samozřejmě musel do ikonických rolí obsadit mladší herce, protože představitel Billa, David Carradine, zemřel v roce 2009. Stejně tak i představitel mexického mafiána Estebana, Michael Parks, který zemřel před třemi lety. Tarantino původně plánoval implementovat příběh obou snímků do jednoho dlouhého filmu, ale jeden z jeho producentů ho navrhl rozdělit do filmů dvou, s čímž Tarantino nakonec souhlasil. Ani jeden díl nevydělal tolik, jako Quentinova nesmrtelná klasika Pulp Fiction (1994), ale i tak patří k jedněm z nejpopulárnějších děl jeho tvorby.
Chtěli byste třetí díl?