Největší sexbomby Hollywoodu? Pamela je pořád na seznamu

Největší sexbomby Hollywoodu? Pamela je pořád na seznamu
Ilustrační foto | Unsplash.com
Komerční článek

1.Pamela Anderson

Pamela Anderson
Pamela Anderson
Tohle jméno na seznamu nikoho nepřekvapí. Pamela nás svým tělem a sexappealem oslňuje už několik let. Všichni si ji hned vybavíme v plavkách ze seriálu Baywatch, jak utíká po pláži někomu zachraňovat život. Za to, že se řadí mezi sex symboly, může i její kariéra v magazínu Playboy a, nebudeme lhát, i několik vylepšení – například úprava poprsí.

2.Angelina Jolie

Angelina Jolie
Lara Croft – Tomb Raider
Ani tuto ženu nemusíme představovat. Angelina se v žebříčcích nejkrásnějších žen objevuje neustále. Oscarová herečka se stala populární zejména díky roli hlavní hrdinky ve filmové sérii Lara Croft. Mimo plátno se angažuje v charitativních projektech, vychovává děti a přitom vypadá stále skvěle.

3.Cameron Diaz

Cameron Diaz
Sekne jí to. Cameron Diaz v komedii Jedna za všechny. Vedle ní Nikolaj Coster-Waldau.
Jedna z nejžádanějších hereček současnosti, Cameron Diaz, vypadá pořád úžasně. Kráska známá z filmu Charlieho andílci (2000) letos oznámila odchod do filmového důchodu a chce si dát na chvíli pauzu. V jednu dobu chodila s Justinem Timberlakem, ale byla také tváří značky Calvin Klein. Úpravu poprsí si nadělila před pár lety a my uznáváme, že to vypadá velmi přirozeně.

4.Sofía Vergara

Sofía Vergara
Pokud sledujete seriál Taková moderní rodinka, nemohli jste si Sofie nevšimnout. V seriálu hraje postavu Glorie, sexy mámu a manželku, a za tuto roli byla nominována na Zlatý Glóbus. Aby si udržela skvělou postavu, říká, že je v pořádku si chvíli oddechnout, nemusíte ani běhat maratony ani chodit do posilovny. Pokud své křivky milujete, není co řešit. A Sofia ty své miluje.

5.Jessica Biel

Jessica Biel
| Universal Pictures
Herečka původem z Minnesoty má za sebou dlouhou kariéru a řadu velmi úspěšných filmů. Pozornost na sebe ale strhla díky scéně v Texaském masakru motorovou pilou (2003), která ji zajistila místo v žebříčku nejlepších pozadí v Hollywoodu. Její role ve filmu Total Recall (2012) ještě víc zdůraznila, že si titul sexbomby zaslouží. Také se pyšní tím, že má zcela přirozenou postavu bez úprav. Ale chceme tomu opravdu věřit?
Hodně hereček, ale i zpěvaček a dalších celebrit, a to nejen těch ženských, se odhodlalo dát důvěru plastickému chirurgovi. Úprava poprsí je dnes už běžnou záležitostí, sem tam nějaké to odsání tuku nebo zpevnění či zvětšení zadečku. A ne vždy to poznáte, dokud se o tom nezačne spekulovat. Dnes už se plastická chirurgie nevnímá tak negativně. Záleží pouze na vás, se svým tělem byste měli být spokojeni hlavně vy, a proto se úpravě partií nemusíte bránit, naopak díky tomu můžete získat větší sebevědomí.
Největší sexbomby Hollywoodu by vám řekli to samé. To nejdůležitější ale je mít se rád, jíst zdravě a makat na sobě.