Druhý Sebevražedný oddíl přišel o Willa Smithe. Ale fanoušci tratit nebudou

Druhý Sebevražedný oddíl přišel o Willa Smithe. Ale fanoušci tratit nebudou
Sebevražedný oddíl | Warner Bros.
Největší smysl dává návrat Amandy Waller, která tým v jedničce sestavovala, takže pokud se budou rekrutovat noví padouši, logicky bude u toho ona. Jen těžko se studio vzdá Margot Robbie, která první díl doslova udělala (ve všech možných významech toho slova). A Deadshot byl oficiální tahoun. Jeho návrat je jistý, paradoxně ale současně i víme, že to bude bez Willa Smithe.
Ne že by ztratil o sérii zájem, jen má plný kalendář a nemůže se k postavě vrátit. Náhradu za něj ale dostaneme více než slušnou - pokud dopadnou jednání dobře, kostým jednoho z nejlepších zabijáků světa oblékne Idris Elba! Elba patří bez debat k nejcharismatičtějším hercům vůbec, na velké hity ale zatím moc štěstí neměl. Marvelovky počítat nejde, protože tam jeho Heimdall nikdy neměl dost prostoru, na černého Bonda asi ještě svět není připravený (Přitom by byl Elba tak skvělý!), tak možná se mu zadaří v DC universu.
Snímek prostě pojmenovaný The Suicide Squad natočí podle vlastního scénáře James Gunn (Strážci galaxie), česká premiéra je 5. srpna 2021.
Will Smith
Idris Elba
Jen pro znalce marvelovek! Máte na to?