Miliardové Star Wars: Poslední z Jediů představují jedinečnou kolekci sběratelských plakátů

Miliardové Star Wars: Poslední z Jediů představují jedinečnou kolekci sběratelských plakátů
Star Wars: Poslední z Jediů / sběratelský IMAX plakát
K pátku 5. ledna 2018 mají Star Wars: Poslední z Jediů na kontě tržby 1,1 miliardy dolarů. Celosvětově jde o druhý nejúspěšnější titul roku 2017, neboť Kráska a zvíře utržila ještě víc - 1,26 miliardy. Oba snímky spadají pod studio Disney, které si v rámci uplynuvšího roku přišlo na největší výdělky. Poslední z Jediů si ovšem velmi dobře vedl též u kritiků a diváků. Tuzemští recenzenti snímku dali 76 procent, uživatelé Kinoboxu přes 80.
miliardove-star-wars-posledni-z-jediu-predstavuji-jedinecnou-kolekci-sberatelskych-plakatu
Star Wars: Poslední z Jediů / sběratelský IMAX plakát
Série uměleckých plakátů, které si představíme, vznikla specielně při příležitostí uvedení Star Wars: Poslední z Jediů v kinech IMAX. Jednotlivé exempláře můžete pořídit na internetových obchodních portálech (cena za kus se pohybuje kolem 15 USD a výš). Pro ty z vás, kteří rádi soutěží, pořádáme ve spolupráci s pražským kinem IMAX soutěž, v níž můžete sérii 4 vybraných uměleckých plakátů vyhrát. Cena čeká hned na 10 z vás. Čtveřici děl si můžete prohlédnout v galerii článku.
Nejlepší filmy roku 2017 podle českých diváků
Co pro to musíte udělat? Zkuste naši novou redakční hru s filmy, které byly za uplynulý rok uživateli webu Kinobox.cz označeny za vůbec nejlepší, a získejte ve hře na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 10 výherců. Bodování soutěže uzavřeme ve středu 10. ledna v 17:00.