Trailer: Mel Gibson a Vince Vaughn natočili drsnější verzi Smrtonosné zbraně

Trailer: Mel Gibson a Vince Vaughn natočili drsnější verzi Smrtonosné zbraně
Dragged Across Concrete | Summit Entertainment
Snímek režíruje S. Craig Zahler, který se před třemi lety zaujal drsným kanibalistickým westernem Kosti a skalp a v roce 2017 natočil vynikající vězeňskou řežbu Blok 99, které jsme se věnovali v Přehlížených peckách.
Pro Vaughna a Gibsona půjde v krátké době o druhou spolupráci - v roce 2016 Vaughn hrál v Gibsonově válečném snímku Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny. Vaughn si zopakuje i spolupráci se Zahlerem (hraje v Bloku 99).
Příběh se zaměří na dva policisty, veterána (Gibson) a jeho mladšího kolegu (Vaughn), kteří jsou suspendováni poté, co se na webu objeví video jejich drsných zatýkacích metod. Bez peněz a jiných možností, musí se vydat do zločineckého podsvětí, kde ale objeví něco úplně jiného, než čekali.
Zahler znovu nejen režíruje, ale i tentokrát si napsal k filmu scénář. Dragged Across Concrete zatím nemá české datum premiéry. Ve světě půjde film do kin v dubnu a je (na poměry žánru) neobvykle dlouhý - má 159 minut. První ohlasy mluví o drsnější (a hodně povedené) verzi Smrtonosné zbraně.
Na špatné straně
Na špatné straně