Objeví se Hulk v Captain America: Civil War? A další novinky!

Objeví se Hulk v Captain America: Civil War? A další novinky!
Kamery se poprvé roztočily 7. května v americké Atlantě a při této příležitosti vydali hlavouni marvelovského studia oficiální zprávu, v níž mimo jiné uvedli i seznam jmen, které se v tomto akčním snímku objeví (viz tento článek).
Překvapivě v něm nefigurují postavy Thora (Chris Hemsworth), Nicka Furyho (Samuel L. Jackson) či Bruce Bannera/Hulka (Mark Ruffalo), přičemž podle mnohých filmových zpravodajů se Jackson dočká menšího štěku. Hemsworth se dle všeho skutečně nevrátí. Otazník tak visí pouze nad Rufallem, jenž předevčírem zveřejnil na svém twitterovém účtu logo snímku s komentářem: "Marvelovská rodina bude ještě trochu větší." Co tím chtěl herec říci? Potvrzuje nepřímo svou účast? Či pouze ukazuje na rozsáhlé měřítko filmu?
O tom můžeme zatím pouze spekulovat, avšak z rozhovorů s režisérem Jossem Whedonem (Avengers, Avengers: Age of Ultron) víme, že se Hulk na konci druhých Avengers nevydal na jinou planetu. Je tedy stále nablízku. Momentálně nám nezbývá než čekat, zda se jeho účast potvrdí nebo popře.
V galerii najdete nové fotky z natáčení v Atlantě. Na nich můžete vidět smuteční obřad – pohřeb. Že by Peggy Carterová? Dále uvidíte Falconův (Anthony Mackie) nový kostým, Scatlet Witch (Elizabeth Olsen) v civilním oblečení, ale především vás jistě zaujme davová akční scéna v afrických kulisách, které se účastní Captain America, Falcon, Black Widow a nejspíš také War Machine a Vision (přidáni digitálně). Také se nám naskytne první pohled na nový badass kostým Brocka Rumlova/Crossbonese (Frank Grillo).
Česká premiéra Captain America: Civil War je stanovena na 5.května 2016.
P.S. Redaktor filmového serveru Latino Review Umberto Gonzalez přišel se zprávou, že se ve snímku dočkáme i drsného střetu mezi Hawkeyem (Jeremy Renner) a Black Pantherem (Chadwick Boseman). Máme se na co těšit!