Proč už není Jason Statham Kurýrem?

Proč už není Jason Statham Kurýrem?
Jason Statham jako kurýr Frank Martin | EuropaCorp
"Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí."
Zní to od Jasona Stathama možná hamižně, ale zkuste se upsat filmům, o kterých nevíte skoro nic. A zrovna v případě produkční stáje Luca Bessona, jemuž značka Kurýr patří, může být podobný krok hodně ošemetný. Nikdy totiž není jisté, s jakou šíleností jeho cvičené scenáristické opičky přijdou.
Ed Skrein
Kurýr: Restart
Frank Martin proto šel (dle očekávání) do restartu, v dalším filmu omládl a roli převzal Ed Skrein (Deadpool). V plánu byla nová trilogie, ale Kurýr: Restart (český distributor se s lokálním názvem vážně nemazal) si odnesl z amerických kin nejméně z celé série, takže z nové série nic nebylo.
Osobně bych fandil návratu Stathama do role, ale podle všeho už je herec jinde a Franka Martina nechává nadobro za sebou. Přesto platí "nikdy neříkej nikdy". Vždycky je šance, že se mu po jeho první velké roli zasteskne.
Jason Statham
Kurýr 3