Profilový obrázek

kvetule9

Květa Žáková

Komentáře 23

Od nejnovějších
  1. Captain Marvel
    Captain Marvel (2019)
    8.5
    Jedna z mála marvelovek co úplně nenadchla, ale určitě ani nezklamala. Za shlédnutí určitě stojí.
    • doplnění pár věcí ohledně některých postav, jako byl Coulson
    • postava Nicka Furyho nezklamala, prostě Samuel je na svůj věk stále frajer
    • dějově to ušlo, jen to mohlo možná být trochu akčnější.
  2. Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    10
    Co napsat, tohle se prostě musí vidět. I když určité obavy tam sou, protože si člověk uvědomí, že tím končí jedna, pro mě, z nejlepších filmových ság.
    • informace, že jde do kin jiná verze, kde je i potitulková scéna mě docela štve, ale chápu, že prachy sou potřeba.
  3. Alita: Bojový Anděl
    Alita: Bojový Anděl (2019)
    10
    Výborné sci-fi. Prvně byla obava z návštěvy kina, ale po shlédnutí filmu určitě nelituji. + skvělé triky + výborné herecké obsazení + dobrý a napínavý děj Doufám, že bude dvojka, protože si film pokračování určitě zaslouží a hlavně konec¨filmu k tomu vybízí.
  4. Zabiják a bodyguard
    Zabiják a bodyguard (2017)
    10
    Naprosto výborná komedie, kdy sem slyšela záchvaty smíchu po celém sále. Výborné od začátku do konce, prostě kdo má rád Ryana a Samuela, má o zábavu na cca 2h vystaráno.Doufám, že chystaná dvojka bude stejně povedená.
    • skvělá akční komedie
    • super obsazení
  5. Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    10
    Deadpool je srdcovka a přesto mě pokračování příjemně překvapilo. Většino se druhý díl nevydaří, což zde neplatí. Ten humor a hlavně zpracování naprosto super. +krvavé scény +humor Kdo má rád komiksové filmy, tak s tímhle filmem chybu určitě neudělá.
  6. To
    To (2017)
    8.5
    Když sem viděla staré TO, říkala sem si, že to není film pro mě. + napětí a i tzv. pro mě příjemný strach. +Stephen King a jeho úžasná tvorba +skvělá maska Pennywise +dobře zpracováné, povedené efekty Už se docela těším na pokračování a to podobné filmy fakt nemám ráda.
  7. Pasažéři
    Pasažéři (2016)
    10
    Na film jsem byla zvědavá a určitě mě nezklamal. Naopak. Výborné zpracování života ve vesmíru, kde nechybí nic. Obsazení Jenn a Chrise do hlavních rolí byla určitě dobrá volba. Takže za mě povedené sci-fi, taková fajn oddychovka..
    • napětí
    • romantika
    • obsazení
  8. Kód Enigmy
    Kód Enigmy (2014)
    10
    Shlédla sem ho náhodou a vůbec jsem neměla tušení o čem to je a hlavně, že se jedná o skutečnou událost. Benedict to zahrál úžasně. Film s velice zajímavým a silným
    • obsazení
    • děj
  9. Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    10
    Prostě Marvel, vše do sebe postupně zapadá. Ve 3D opravdu dokonalá podíváná, i zajímavý děj ( nikdy sem nečetla žádný komiks, takže jsem opravdu netušila co čekat). Každý film je pro mě něco nového.
    • úžasné po vizuální stránce
    • Benedict - výborný herec
  10. Už teď mi chybíš
    Už teď mi chybíš (2015)
    8
    Nevěděla jsem na co se jdu dívat, ale film mě mile překvapil. Silný příběh o životech dvou nejlepších kamarádek Jess a Milly. Kdy první žije tzv. od výplaty k výplatě a druhá má vše - výborná práce,manžel a dvě děti, peníze, barák, ale bohužel jí zjistí rakovinu.
  11. Pohřben zaživa
    Pohřben zaživa (2010)
    8.5
    Nevěděla sem co čekat. Slyšela sem, že je to něco jako One man show, ale film hodně překvapil. Z prvního pohledu se to může zdát jako nuda, ale není to tak. Film je napínavý po celých 95min a nejvíc překvapí ten nečekaný závěr.
    • napětí
    • Ryan Reynolds
  12. Deadpool
    Deadpool (2016)
    10
    Marvel opět boduje. Výborný komiksový film, který baví od úvodních titulků, až po závěrečnou scénu po titulcích. Hlavní hrdina si tzv. nevidí do úst a to je na něm to jiné od předchozích komiksáků a hlavně zábavné.
    • obsazení
    • vtipné hlášky
    • děj tak akorát, nic extra přehnaného
    • efekty
  13. Série Divergence: Aliance
    Série Divergence: Aliance (2016)
    6.5
    Mám dočtené všechny tři knihy. Divergence - zde se knihy drží ještě hodně, i když je tam pár věcí, které mi ve filmu chybí nebo je to jinak. Rezistence - liší se podstatně víc než předchozí díl s knihou má společné jen jména a minimum děje Aliance - ta mě dostala asi nejvíc. S filmem to už nemá nic společného, kromě těch jmen. Škoda, že se těch knih nedrželi víc. Jinak by série Divergence nebyla špatná, i přes podobnost s Hunger Games.
  14. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    10
    Podobné filmy moc nevyhledávám, ale díky jeho popularitě sem ho shlédla. Některé drsné scény sem ani já nedávala a to vydržím opradu hodně, prostě dokonale zpracované a ta autenticita neuvěřitelná. Film jinak výborný a hlavně napínavý v pěkném, ale drsném prostředí
  15. Divergence
    Divergence (2014)
    9
    Při shlédnutí filmu Divergence sem došla k názoru, že je to hodně stejné jako Hunger Games. Rozdělení obyvatel do skupin ( v Hunger Games kraje) Romantika hned od začátku filmu, která pokračuje i v dalších filmech série, kde mi ten děj přijde až zbytečně moc přehnaný.
  16. Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    10
    Jedním slovem " bomba". Miluji Marvelovky a každá má něco do sebe : + herecké obsazení + děj( napětí, romantika, ..) + efekty Nečekala sem takový zvrat, kdy proti sobě půjde Iron man a Captain America Co víc dodat, ostatní to popsali skvěle. Z mého pohledu se jedná o nejlepší Marvelovku.
  17. Transformers: Zánik
    Transformers: Zánik (2014)
    9
    Za sebe můžu napsat, že po prvním dílu Transformers, je tento pro mě taky vysoko v hodnocení. Děj a hlavně ty efekty, kvůli kterým na Transformers koukám, naprosto dokonalé :-)