Série Divergence: Aliance

62%
Série Divergence: Aliance

Systém frakcí je kompletně rozvrácený, rozhoří se souboj mezi jednotlivými vůdci toužícími po moci, ale všichni ve skutečnosti touží po jediném – po pomstě. A svět za plotem obklopujícím celé město se zdá ještě nemilosrdnější. Pokud však Tris chce ochránit své blízké, musí se vydat právě za hranice svého rodného Chicaga. A zde odhalí tajemství, které je ještě více šokující, než čekala... (oficiální text distributora)




Pete69
Pete69
29 372 bodů
7
Divergence, Rezistence, Aliance.. všechny tři pokračování mají pro mě stejnou kvalitu, i když první díl je plný očekávání, druhý vizuálně vyvedený a tajemný a ten třetí vysvětlující a celkem předvídatelný. Pěkná myšlenka. Celkově jsem si tuto prozatím trilogii užil.
bayern
13 716 bodů
8
Tato serie je hodně povedená a drží se i knižní předlohy
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Film je sice ze série nejhorší ale největším překvapením je, že film je sice jenom první část knihy ale vůbec tím netrpí. Do příběhu se toho vejde celkem hodně. A tak se děj nedrhne. Herecky je to docela dobře. Ze starých je zase úplně nejlepší Miles Tiller který je ve své roli prostě úžasný. Z nových tváří je nejlepší asi Jeff Daniels který vypadá jako neviňátko a proto se na svojí roli která není úplný beránek hodí. Sečteno podtrženo: film pár chybek má (pár zbytečných scén a chyby). ale nabízí skvělé herecké výkony, akci a zajímavý a poutavý příběh. Tak zase za rok u filmu Série Divergence:Alegniant.

Dodatečné informace

Původní název:
The Divergent Series: Allegiant (více)
  • USA Série Divergence: Aliance
  • USA The Divergent Series: Allegiant
Premiéra v ČR:
10. 3. 2016
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
110 mil. USD
Tržby:
179,25 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Série Divergence: Aliance


Podobné