Profilový obrázek

Petra8619

Petra Sadílková

Komentáře 40

Od nejnovějších
  1. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    10
    Mě se to líbilo. Nebyla jsem na tom v kině kvůli erotickým a úchylným scénám, ale prostě kvůli tomu příběhu, kdy se někdo s nenormálními sklony z dětství může změnit. Mě to bavilo, dojalo... a scéna s vrtulníkem mi vyrazila dech... škoda, že to valná většina nepochopila a šla do kina jen kvůli sexu a čekali kdo ví co.
  2. Saw 2
    Saw 2 (2005)
    8
    Dle mého dvojka lepší než jednička. Pamatuji si, jak jsem v kině byla úplně šokovaná z toho konce... Aneb měli bychom dodržovat pravidla hry... Napínavé. Já jsem se na to dívala s často rukama přez oči.. některé scény fakt bléééé
  3. Tři bratři
    Tři bratři (2014)
    10
    mooc podařená pohádka. Nádherné písně a Tomáš Klus zde byl ještě normální a velice mu to zde slušelo a skvěle hrál...
  4. Terminator Genisys
    Terminator Genisys (2015)
    10
    Super film. Terminátora mám moc ráda. Schwatzenegger byl super. A krásný Happy end... a pokračování? snad to nepokazí. Napínavé a fakt podařené Na prvním místě pro mně stále zůstává dvojka, pak jednička a tento díl a pak trojka... Salvation zůstává tak na posledním místě. :-)
  5. Sedmero krkavců
    Sedmero krkavců (2015)
    10
    po dlouhé době velmi podařená pohádka. Marthu Issovou není mojí oblíbenou herečkou, ale tady mi vůbec nevadila. Naopak jinou si ani nedokáži představit. Lukáš Příkazský působil jako tintítko a nakonec se z něj vyklubal sexy muž. Pohádka která mě moooc bavila. Jen Sabina Remundová je fakt tak ošklivá... a tady ještě víc. Krásné kostými, krásný děj a krásný konec... skvělé herecké výkony
  6. Válka nevěst
    Válka nevěst (2009)
    10
    Nejkrásnější film se svatební tématikou. Úplně celá já :-) Smích i slzy... Doporučiji všem nastávajícím nevěstám, které chtějí aby jejich svatba nebyla jen fraška.
  7. Bastardi 3
    Bastardi 3 (2012)
    9.5
    Nechápu toto hodnocení. Konečně film o pravdě v ČR a zde to všichni odepíší. Odvaha pro režiséra, který se do toho pustil.
  8. Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
    Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012)
    10
    Obdivuji, jak celý rok se podařilo utajit pokračování tohoto dílu. Super díl. Nádherný konec. Nádherná hudba.
    • Za vše mluví, že píseň z tohoto filmu absolutně ovládla z 80% české svatby. Každá lepší nevěsta tuto píseň měla na nástup nevěsty, na první tanec či na videu.
  9. Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
    Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)
    10
    Celá série je úžasná. Můžu se dívat pořád znova a znova. Líbí se mi nápad, děj i ty vztahy. Navíc pro nás holky, které sníme o krásné svatbě o krásných šatech o muži, který nás bude milovat věčně. Co víc si přát. Napínavé. A ten konec? Super. Honem už druhý díl. Celý rok jsem s napětí čekal na premiéru druhého dílu. Super, jak se jim to celý rok podařilo utajit.
  10. Terminátor
    Terminátor (1984)
    10
    Těžko hledám vhodná slova pro tak dokonalý film. Napínavý, děsivý, romantický. Super triky na tu dobu... Já se na to můžu dívat pořád a pořád. Krásná hudba
  11. Pán prstenů: Dvě věže
    Pán prstenů: Dvě věže (2002)
    10
    Tahle "série" mě neoslovila. Ale své ocenění dostal právem. Jen mě prostě tento druh filmů nebaví. Ale musela jsem vidět film, který získal tolik oskarů. To si určitě zaslouží. Tento díl byl pro mě nejnapínavější.