Profilový obrázek

Lipi4

Jitka Fárková

Komentáře 19

Od nejnovějších
  1. Ladíme 2
    Ladíme 2 (2015)
    6
    Opět mělo zůstat u prvního dílu. Tento film se nese na již polozapomenuté éře seriálu Glee, jenž vynesl vzhůru a capella sbory. Aspoň, že tvůrci oslovili ke spolupráci na tomto filmu vítěžze třetí série a capella soutěže Sing off a to pěvecké těleso Pentatonix.
  2. Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    9
    Nejlepší bondovka posledních 20 let. Co?? On tam agent 007 není? To není chyba, ale krutá realita, jelikož tahle parta vytvořila tu nejlepší bondovku, jak jen bylo možné od dob Conneryho. Colin Firth předvádí své úžasné kouzlo a nového mladého agenta musí milovat všichni.
  3. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    4.5
    Převedení velmi slabé knihy na plátna kinosálů bylo velmi špatné rozhodnutí. Režisérka i herci se snažili z velmi podprůmerného scénáře/ dějové linky vytvořit průmerný film, což se jim i místy skoro povedlo. Kdyby nebylo knih a tak velkého boomu kolem, tak by asi nikdo na tento film nešel.
  4. Sils Maria
    Sils Maria (2014)
    8
    Naprosto dokonalý film, kde je drama i vtip. Kristen podala svůj nejlepší herecký vákon, ikdyž to asi bylo tím, že hrála postavu, která je jí hodně podobná :-) .
  5. Krok za krokem
    Krok za krokem (1991)
    7.5
    Seriál, na kterém skoro každý vyrůstal .... Je to zlatý grál seriálů z 90. let :-) ... škoda, že takové seriály se už nedělají...
  6. Divergence
    Divergence (2014)
    9
    Úspěšná knižní adaptace :-)... výjmečně se filmařů povedlo krásně převést knížku na plátna kin aniž by poškodili příběhu