pisatel

113

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Pupendo
    Pupendo (2003)
    7.5
    Klasická ukázka tehdejší přeposranosti lidské, která v nás zůstala vlastně doposud. Velmi kvalitní výkon zde předvádí zejména Bolek Polívka a Jaroslav Dušek. Zábavné situace střídají ty vážnější. Každá postava má krapet jiný charakter a postavení ve společnosti a to dělá film diváčtějším.
    Nestyda
    Nestyda (2008)
    4.5
    Komedie, která je založena na jedné postavě, kterou hraje herec, který neumí hrát jiné postavy než tuto.
    Pelíšky
    Pelíšky (1999)
    8
    Nadherně převedená poetická hořkost tehdejší dob. Film, který se těší nálepky "kultovné" už vlastěn zažívá svou další diváckou generaci a stále se těší vysokému zájmu u publika, těžko může být jiný přesnější ukazatel filmové kvality než právě toto. Z hereckých výkonů bych zmínil pana Kodeta.
    Učitelka
    Učitelka (2016)
    9
    Vynikající psychologické drama, který těží ze scénaře psaného vlastní zkušeností.Herecké výkony českému publiku spíše neznámých herců jsou parádní. Postavy jsou napsaný skvělea jejich konfrontace v uzavřené místnosti působí na diváka zančně emotivně. Stejně jako postava učitelky, která patří mězi nejzápornější postavy v dějinách slovenské kinematografie.
    Sněhurka a lovec
    Sněhurka a lovec (2012)
    7
    Klasická pohádka v moderním hávu plná digitálních efektů. Musím přiznat, že nejsem moc fanouškem hesla "film má dělat kvalitní pc", ale tady nemám k vizuální stránce téměř žádnou námitku. Navíc celý příběh je laděn do temnějšího stylu což oceňuji, stejně jako výskyt krásné Charlize s Kristen.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci