Profilový obrázek

B3Dr1Ch

Bedřich Tvrdý

Komentáře 13

Od nejnovějších
  1. Jumanji
    Jumanji (1995)
    9.5
    Skvely film ktery pobavi. Jsem zvedavy na ten pripravovany remake o kterem jsem tedka cetl na kinoboxu. Ale myslim ze na puvodni film to mit nebude.
  2. District 9
    District 9 (2009)
    9.5
    líbilo se mi to že je to točeno jak kdyby dokumentárním stylem. Skvělý příběh s otevřeným koncem zajímalo by mě jestli se vrátí a vrátí ho do původní podoby.
  3. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    tenhle film je jako bonboniera nikdy nevis co prijde priste:) skvělý film s dobrým hereckým obsazením. Skvělým příběhem který je srandovní a zároveň smutný. A potkáte i Elvise :D
  4. Mlha
    Mlha (2007)
    9
    Jedna z adaptací Stephna Kinga ktera je absolutně skvělá. Nemám moc rád horory a kdo je nemá rád a má slabší povahu tak ať radši nekouká. Ale tenhle snímek jsem viděl vícekrát a nechci to spojlovat ale ten konec si prostě nedáte. I postavy jsou domyšlené a jako celek to působí dojmem že celý film pomalu nezavřete ůsta ůdivem :)
  5. Avatar
    Avatar (2009)
    10
    Jsem prostě velký fanda tohoto žánru. Efekty jsou skvělé příběh trošku předvídatelný, ale otevřený konec se mi u tohohle filmu líbí poněvadž se nemůžu dočkat na další díly:) Nejlepší v tomto filmu je jak vystihl chamtivost lidí :) prostě mi chceme tohle je to vaše? tak pryč s váma...