Profilový obrázek

Gweitt

44

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Strážci Galaxie: Volume 3
    Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
    8
    Dělá přesně to, co by člověk čekal od třetího dílu předchozích dvou povedených filmů. Ničím extrémně nepřekvapuje, ale ani nezklamává, je to v moři odpadu vycházejícího z umírajícího marvelu perla, která stojí za zhlédnutí a dojme tak, jak tu u Gunna bývá.
    Asi to ukončím
    Asi to ukončím (2020)
    8
    Když jsem poprvé koukal na tento film hrozně mě bolela hlava a byl jsem nemocný. Nejspíš jen z důvodu nedostatku sil ho ukončit a nemožnosti usnout jsem ho dokoukal. Když skončil, řekl jsem si:"eh?" a pustil jsem si ho znovu. Napodruhé jsem se do filmu zamiloval a koupil si knihu, která byla předlohou. A to je problém tohoto filmu. Může se zdát zprvu vážně nudný, ale napodruhé, když si člověk uvědomí, o co tam jde a jaký význam může mít každá vyřčená věta, to, co se zdálo původně nudné, začne být strašně zajímavé. Mrzí mě, že film působí trochu nedoceněně, ale je to bohužel i celkem pochopitelný.
    Barry
    Barry (2018)
    10
    Tenhle seriál byl jediným světlem naděje v době, kdy svět pokryl temný stín hrozné poslední série Hry o trůny. Bill Hader je fantastický a ty nejvtipnější momenty jsou humorný hlavně tím, jak jsou absurdní. Seriál si skvěle hraje s napětím a temnou stránkou za tím vším, čemu se jako diváci v seriálu smějeme.
    Sennen joyu
    Sennen joyu (2001)
    10
    Satoshi Kon je opravdu jeden z nejlepších režisérů anime... Tenhle film mám nejraději a to i přesto, že kdybych měl někomu něco od Satoshiho doporučit, byla by to spíš Paprika. Je neuvěřitelný jak silně v tomhle filmu působí samotný akt běhu hl. postavy, který je sestříhaný absolutně geniálním způsobem. Když už tento film někoho osloví, bezpochyby v něm zanechá hodně silný pocit.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci