Profilový obrázek

Pete69

Petr Lehký
29 851
3. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Liberecký, Česká Lípa, Česká republika



    Ghost in the Shell
    Ghost in the Shell (1995)
    7
    Kratší příběh, který začal velmi slušně, ale postupně se hlavní myšlenka začala topit sama v sobě. Akční pasáže velmi zábavné a hlavně se mi líbila krásná devadesátková japanimace, která je hodně propracovaná. Hezké na oko, pěkný scénář.. bohužel nevyužitý.
    Pan účetní opět zasahuje
    Pan účetní opět zasahuje (1999)
    6
    Po předchozích slabých dílech musím říci, že závěr této šaškárny je vlastně docela povedený a důstojný.. i když mluvit o důstojnosti ve spojení s Fantozzim je oxymóron :) Poslední pokračování samozřejmě opět vykrádá úspěšné humorné scénky z minulých dílů, ale druhá polovina je celkem originální a kadence Fantozziho úletů dosahuje úrovně prvních dílů. Ta část se striptýzem a vnučkou je hodně dobrá. Na rozloučenou dávám Fantozzimu 60%.
    Aristokratka ve varu
    Aristokratka ve varu (2024)
    4
    S filmy Jiřího Vejdělka to jde hodně z kopce. Jsem zvědav, jestli přijde obrození, nebo pád na samotné dno. I když se zde objevuje naše současná herecká elita, jeto bída. Herecké výkony mladých děvčat prostě špatné, Tatiana Dyková sama to nevytrhne, Hanka čermáka mám rád, ale role mu nesluší, Pavel Liška v roli standardní a okoukané a Eliška Balzerová má málo prostoru. Scénář je plochý, zpracování obyčejné, jako bych byl na prohlídce Humprechtu. Prakticky jsem se nezasmál a to by měl být dle mého názoru u komedie základ. Tyhle filmy naší produkce už prostě nedávám.
    Krvavé pobřeží
    Krvavé pobřeží (2008)
    7
    Jednička za výpravu, je to vizuálně opravdu velkofilm. Efekty možná oku náročného diváka stačit nebudou, zejména ty s ohněm, ale i tak jsou slušné. Pořádný historický snímek, který má jistě dosti nepřesností a je upraven oku dnešního diváka. V úvodu jsem chvíli hledal nit, mám totiž problém s rozeznáváním čínských obličejů a strašně se mi postavy pletou, proto si některé asijské snímky neužiju naplno. Krvavé pobřeží je pěkný film.
    Texaský masakr motorovou pilou 3D
    Texaský masakr motorovou pilou 3D (2013)
    6
    Z dlouhé řady filmu o Leatherface bych tento zařadil kvalitou někam doprostřed. Jeto pořád stejná honička pilou, ale zde je i nějaký scénář, který není na béčkový horor vůbec špatný. Strašidelných scén méně, ale za mě je to celkem osvěžující kousek této franchise.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+199

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+118