KillyouMMO360

Komentáře 9

Od nejnovějších
  1. John Wick
    John Wick (2014)
    8.5
    Úžasný film... Něco co v akčním žánru doopravdy chybělo. Keanu Reeves se do role Johna Wicka naprosto hodí a filmu tak ještě víc dodává na dokonalosti. Krásně je ve filmu znázorněno i třeba uklízení mrtvol, kterým se ostatní filmy moc nezabývají. Prostě skvost
  2. John Wick 2
    John Wick 2 (2017)
    7.5
    Pokračování skvělého akčňáku s Keanu Reevesem, které je ve všech ohledech stejné jako první díl, až na některé krapet přehnané věci. Jako například neprůstřelné sako, které nemusí být ani naplé, aby vstřebalo energii kulky. Jinak je pokračování opravdu povedené.
  3. John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    7
    Třetí John Wick je asi nejslabší z řady, ale stále je velice kvalitní. Akčnost je ve filmu úžasná a Keanu Reeves zahrál svou roli znovu naprosto dokonale. Filmu z mé strany dost ubírá posedlost ránami do mužského přirození a scéna s koňmi. Ty chudáčci museli doopravdy při natáčení trpět.
  4. Maturita
    Maturita (2013)
    0.5
    Škoda filmové pásky. Hrozný patvar plný blbosti, trapna, imbecility, fekálů a odpadků. Vlastně ve filmu není nic ale opravdu vůbec nic, co by stálo za aspoň nějaké miniaturní pozitivum. Možná tak kamera - byla ji ale škoda, mohla se využít lépe. Navíc, "Warner Bros Magnusfilm" zase ukázal, že jsou mimozemskými vyslanci, jenž mají za úkol zničit českou kinematografii.
  5. 14. epizoda
    14. epizoda (2002)
    0
    Tohle snad ani nemá cenu komentovat.Pojmenovat hlavní postavu po hrdinovi z prvních dvou dílů,dát mu tvář úplně jiného herce a sepsat tohle a nazvat to scénářem vyžadovalo určitě několik lidí,protože jeden by to nezvládl.Celé je to totiž sračka bez nejmenšího náznaku příběhu,nápadu a režie.Vůbec nechápu,jak na tohle vůbec mohl někdo dát peníze.Opravdový a čirý děs,na který se musí rychle zapomenout.Jasných 0% a snad je to proboha díl poslední.
  6. Lidožrout
    Lidožrout (2002)
    0
    Na tyhle kraviny už začínám být alergický.. opravnu nemůžou natočit nic lepšího, než žraloka, který schlamstne celou loď? Příště by mohl sežrat třeba celý tanker nebo letadlovou loď, to by teprv byla sranda :-X Když k tomu přičteme opravdu mizerné vizuální efekty, výsledkem je film, kterému dávám 0% a to naprosto s klidným srdcem. A to opravdu nemám ve zvyku 0% dávat.
  7. Velký Gatsby
    Velký Gatsby (2013)
    7.5
    Nádherné po vizuální stránce, Baz Luhrmann tohle umí a opravdu je na co koukat. Příběhově mi to přišlo trochu nedotažený, ale jinak fajn. Herecky zahraný skvěle - nejlepší Joel Edgerton, DiCaprio mě překvapivě zaujal asi nejmíň, ale to bylo spíš tou postavou, která na mě občas působila nesympaticky. Dobrejch 75%.
  8. Kouř
    Kouř (1990)
    7.5
    Skvělá absurdní komedie. Sice jsem se u toho nesmál od začátku do konce, ale pokud člověk přistoupí na humor divadla sklep a na styl, ve kterém je film natočen, vyloupne se plno úžasně vtipných momentů a skvělých hlášek (Proč ne? Můžeme si rovnou tykat:-)). Jednoznačně nejlepší byl přiteplený DJ Arnošt.
  9. Titanic
    Titanic (1997)
    9
    Nemám tenhle film rád, brečel jsem u něj :) Ale stejně je plný jak romantiky, tak nelogických věcí, například: Kdyby když byla na dveřích plaval, tak neumrz a podobně. Každopádně si myslí, že film patří do klasiky a měl by ho vidět každý, kdo filmy sleduje.