Icze

Petr Tuček
20

Fanda všech zajímavých filmových počinů

Česká republika



    Deadpool
    Deadpool (2016)
    9.5
    Tak tohle je další neuvěřitelná bomba vypuštěná na svět. Marvel se opět předvedl. Hláška za hláškou a k tomu nabitá akce od začátku do konce! Už dlouho jsem se takhle nezasmál! Navíc první lehké propojení X-manů s Avengerama, super. Jinak tedy dějová linka předvídatelná až hanba, ale na takovýto film se nehcodí kvůli příběhu, ale protože se u něj dá krásně vypnout mozek po celým dni v práci a jen se upřímě pobavit.
    Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    7.5
    Tak tenhle film mě lehce zklamal, ale i přesto jsem si ho neuvěřitelně užil. Šel jsem na něj s očekáváním, že to bude reakce DCčka na Deadpoola a bude to hláškama podobně nabitej film. Hlášek tam sice moc nebylo, ale když nějaká padla stálo to za to. Jinak děj se lehce nadprůměrnej, ale akce a vizuální stránka je prostě skvělá!!! Vřele doporučuji. Já jsem se vskutku bavil.
    Warcraft: První střet
    Warcraft: První střet (2016)
    8
    Jako bývalý závislák na World of Warcraft jsem si tento film maximálně užil. Výprava je naprostoúžasná a já jsem mohl vrátit do svých náctiletých let kdy jsem strávil u WoWka x hodin denně a jen vzpomínat, slintat a užívat si to nádherné vykreslení neuvěřitelného světa.... Co se týče děje, tak ten byl velice překvapivej a mě ne jen jednou šokoval. Za mě bomba!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci