slovan

Miroslav Trousil
24

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Karlovarský, Česká republika



    Gladiátor
    Gladiátor (2000)
    9
    tento film mám velice rád, je to velice zajímavý příběh z dob kdy to na světě nebylo vúbec jednoduché, avšak to není ani v dneska. russel crowe předvedl zcela bezchybný výkon, naprosto vynikající je zde hudba, kvalitní hudba , dělá púlku filmu, a zde to platí dvojnásob, doslova slzy v očích jsem měl nakonci filmu, tentokrát film neskončil happy endem ale shlédnutí opravdu stojí za to..
    Krvavý sport
    Krvavý sport (1988)
    9
    jako dítě a později v pubertě jsem měl velice rád van damma, v pokojíku jsem měl na zdi oblepené plno plakátú, film krvavý sport jsem viděl minimálně třicekrát a mohu ho vidět pořád, hlavní záporák chong-li je zahrál velice přesvědčivě, je zde skvělá hudba, film má skvělý příběh, jean claude vynikající fazonu, je až neskutečný jak ten čas letí od premiéry filmu uběhlo víc jak 25 let... přesto mě tento film baví pořád a mohu jen doporučit...
    Pán prstenů: Návrat krále
    Pán prstenů: Návrat krále (2003)
    10
    tak na tento film jsem se velice těšil, předchozí 2 díly byly skvělý ale tento třetí díl překonal naprosto všechna očekávání, skvělí herci, skvělá hudba, i přesto, že film je docela dlouhý, jde o jeden největších zážitkú co jsem v kině zažil, je jen velká škoda, že to byl poslední díl, člověk se už nemá na co těšit, každopádně pána prstenú- návrat krále považuji za jeden z nejlepších filmú co jsem kdy viděl.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci