Profilový obrázek

ryjanka

Jana

Komentáře 10

Od nejnovějších
  1. Zatím spolu, zatím živi
    Zatím spolu, zatím živi (2010)
    8
    Moc dobrá komedie. Tom Cruise a Cameron Diaz jsou ve svých rolích skvělí. Ve filmu najdete trochu akce, romantiky, vttipné hlášky, dobrý konec - no vše jak to má být. Já osobně jsem se bavila moc, dávám osmdesát procent.
  2. Kráčející skála
    Kráčející skála (2004)
    4
    Akční film v hlavní roli s Dwaynem Johnsonem. Je to odpočinková podívaná, která nijak nepřekračuje standardní filmy. "The Rock už natočil i lepší filmy jako je třeba Král Škorpion nebo Vítejte v Džungli.
  3. Baba na zabití
    Baba na zabití (2003)
    8
    Dobrá komedie v hlavní roli s Benem Stillerem a Drew Brrymore. Manželé si pořídí krásný dům dům v New Yorku, ale s čím nepočítají je podnájemnice - vetchá stařenka nad hrobem. Herečka Eileen Essell je v této roli naprosto úžasná.
  4. Pojedeme k moři
    Pojedeme k moři (2014)
    Jako prvotina byl film Jiřího Mádla "Pojedeme k moři" podle mého názoru zvládnut velmi dobře. Měl děj i překvapivý konec, jen se mi moc jako komedie nezdál, místy byl úsměvný, ale jinak takový smutný. Počkáme si na další počit pana Mádla, jsem moc zvědavá.
  5. Smrtonosná past 2
    Smrtonosná past 2 (1990)
    9.5
    Líbí se mi více než jednička - podle mě je ze série smrtonosných pastí vůbec nejlepší. Má spád od samého začátku a Bruce Willis je zde ve své nejlepší formě. :) Ve filmu se mi ale líbí i John Amos, kde zde sice hraje záporáka - i když jsem si to o něm dlouho nemyslela, Od doby, co jsem film viděla poprvé, jsem si ho znova pustila už mnohokrát, přesto mě ještě nepřestal bavit.
  6. Kill Bill
    Kill Bill (2003)
    7.5
    Když jsem film viděla poprvé, zdál se mi trochu, jak se říká "bez hlavy a paty". Teprve ve dvojce jsem pochopila, proč se Uma Thurman mstí. Dodnes mám pocit, že by tyto dva filmy měly být promítány současně. Jinak je ale ve filmu Uma Thurman skvělá a akční scénu jsou perfektní.
  7. Strašidelný dům
    Strašidelný dům (2003)
    5.5
    Na film jsem se podívala ráda, už proto, že mě Eddie Murphy vždycky pobaví. Jedná se o strašidelnou komedii, žádné náročné dílo, spíš o takovou "oddechovku" na sobotní odpoledne, ale některé scény se mi zdály na sebe nenavazující.