Pavel Gregor

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Pavel Gregor se narodil v Praze, matka pracovala na ministerstvu strojírenství, otec byl technický pracovník. Starší bratr pracoval jako barman a zemřel ve 42 letech následkem sedmiletého užívání drog. Vyučil se automechanikem, pak vystudoval dopravní průmyslovku v Masné ulici v Praze a pracoval v automobilové dopravě. Čtrnáct let, až do roku 1991, byl zaměstnaný u taxislužby DP taxi Praha.
Poprvé přišel do styku s drogami ve čtrnácti letech a s přestávkami se potýkal s drogovou závislostí celý život až do roku 2002. Dvanáct let užíval drogy, aniž by to někdo věděl. Sám odhaduje, že si kolem 20 000 intravenózních dávek.
Studoval psychoterapii na Pražské psychoterapeutické fakultě. V roce 2001 – 2003 působil v doléčovacím centru pro závislé Sananim.
Pět let získával zkušenosti v systému SUR (Skála-Urban-Rubeš) u docenta Skály (2 roky pod supervizí). Od roku 2003 dodnes pracuje jako psychoterapeut na oddělení závislostí v Psychiatrické léčebně v Bohnicích.
Jeho životní příběh inspiroval tvůrce filmu Piko, v němž sám vystupuje.


Znáte z


Pavel Gregor: Filmy a pořady 2