Igor Konyukov

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 4

Kdo žije s nevěrou, musí počítat s následky. Jiří Bartoška hraje dědu, který není tak docela božský
Filmy29. 10. 2020
Kdo žije s nevěrou, musí počítat s následky. Jiří Bartoška hraje dědu, který není tak docela božský

V minulých dnech skončilo natáčení nového filmu scenáristy a režiséra Petra Kolečka Zbožňovaný s Jiřím Bartoškou v titulní roli. V komedii o tom, že vaše tajemství vás nakonec vždycky dostihnou a ten, kdo žije s nevěrou, musí počítat s následky, se sešla vybraná herecká sestava. Vedle Jiřího Bartošky také Zuzana Kronerová, Ivana Chýlková, Petra Hřebíčková, Jiří Langmajer nebo Štěpán Kozub.

Zůstane jim 176 milionů korun, nebo láska? Točí se nový český film
Filmy19. 5. 2019
Zůstane jim 176 milionů korun, nebo láska? Točí se nový český film

Po filmech Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, Všechno nebo nic nebo Kajínek se producentská dvojice Pavel Pásek a Igor Konyukov pustila do natáčení komedie s názvem Štěstí je krásná věc. Tentokrát jde o výhru balíku peněz v loterii, kterou získá dvojice v podání Petry Hřebíčkové a Karla Zimy.

Od filmového porodu k tomu skutečnému. Filip Renč vypráví  o "Zoufalých ženách"
Rozhovory26. 12. 2017
Od filmového porodu k tomu skutečnému. Filip Renč vypráví o "Zoufalých ženách"

18. ledna bude mít premiéru nový film režiséra Renče podle scénáře Haliny Pawlowské. 24. prosince se mu narodila dcera Sofie. Generační komedie Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2018) se střihala a postprodukovala ve studiu Pokrok a PFX a my jsme pohovořili s režisérem Renčem nejen o finalizaci filmu, ale i o jeho soukromí a začátcích u filmu.

"Kajínek je film s názorem," tvrdí Jakubisková
Filmy4. 8. 2010
"Kajínek je film s názorem," tvrdí Jakubisková

"Náš film není obhajobou Kajínka, náš film je obžalobou systému," říká nekompromisně režisér Petr Jákl o svém celovečerním debutu. Zároveň upozorňuje, že ačkoliv se snažili co nejvíce držet pravdy, snímek rozhodně nelze považovat za dokument: "Je to náš pohled na celou kauzu."